sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Thursday, May 14, 2009

Perfume baru..wangiiiiii


wangi sangattttttt baunya


Botolnya menarik...I like...(huuhhuuh..jenuh kumpul RM $$ nak beli..) kena pakai jimat2)

Salam semua..smlm lepas habis keje..sblm pi hospital,saya sempat ke Duty Free Compleks Emass Kerajang di Padang Besar ni.Sebab ada nampak Banner besar..Katanya ada SALE..Wowwwwwwwww..teruja.hajat saya nak cari PERFUME.sebab perfume One Drop tu X besh la bau dia.tu yang nak kena cari gak..survey punya survey..terbekenan ler kat satu ni.wangi sgt dah baunya lembut je, lepas dapat Less setelah di tolak dan di bahagi dapat ler harganya rm200.tahan lama skit.Layanzzz pic ni.Pastu terus ke Kangar Pi spital..

21 comments:

~chekuna~ said...

amboi beli perfume mahal.. kakna sampai skrg takde perfume..jenis hidung sensitip..kalau bau perfume tak kira wangi ke..k.na bersin sepanjang hari..merah muka..allergik..

Reena said...

akak chekuna sama la gan reena..reena nie pun sensetive...pening..rasa giddy bila bau perfume nie..tak minat..so reena tak guna perfume...tapi reena sabun mandi guna yang wangi n segar utk lama..so tak ada la bau badan...ah deodarant bole la..tapi cantik botol perfume tu kak imah..

ppb_ppkp said...

kak na..setahun sekali je..wakakkakaka.den mana mampu pon..kumpul duit tu nak beli..huhu

reena: akak plak xleh guna sabun. aah..botol dia menarik.

fazilzura said...

wah imah , perfume baru ..
nape x beli tuk akak sekali .. besh nye dok sana .. senang nak soping .. huhuhu

ppb_ppkp said...

kak zura....huhuhu,perfume one drop tu xbesh la baunya..mcm minayk atar..hiihi...kumpul duit ni nak beli...nak ahrap beli sedasss memang xmmapu den...
akak nak ke..imah bagi minyak nyoq je la (myk kelapa)..heheheh..
dok KL lagi besh...mcm2 shoping complex..dok perlis ni mcm ni ler..
memang ada duty free..tapi mahal2 ler regenya

eima said...

imah apa yg best kat duty free pdg besar tu yer? mcm brg2 kat langkawi ker?..bln julai ni eima nak gi langkawi lg...ada x feri ker pdg besar dari langkawi ...teruja nak ke pdg besar nak tgk apa yg ada di sana hee heee...

ppb_ppkp said...

eima...mcm2 ada..ok la barang2nya,,
tapi besh n murah lagi kat langkawi..
ada je feri..eima turun kat kuala perlis.then dari kuala perlis nak ke padang besar dlm 45 km gitu..
mai la datang..tapi mahal gak ler pinggan mangkuk sini..better beli di langkawi

ai said...

tak penah seumur idup aku beli perfume mahal gini..sbb aku mmg tak suke pakai.semenjak 2 menjak ni je aku suke tenyeh skit perfume. hihihi

saveme_zero said...

dah lama k.su tak perfume

SyaNa said...

aiyakkkk aku perfume tak pernah smp ratos2...sian aku kan..
huwaaa...teringin gak wey
tp ape daya

nizza-abira said...

cantek botolnya :D
teringin jgk wey...
tp lom sampai masanya ;)

aTan and JuLies @ aYu said...

wah.... perfume baru yeaaa... bau camner tue kak..?? bunga2an or buah2han..??

ppb_ppkp said...

kak ai...sama ler,..habis kuat pon perfume avon.ni pon jenuh nak dapat 1.

kak sue: pakai losyen ke???

syana..huuhuh..den pon...tapi den kumpul duit skit2..ihihih.kena pakai jimat2 ni.sebab takot habis....

kak nizza: botol dia memang kelassssss...insyallah.kat KL kan selalu SALE

JUe: baunya mcm buah2an...shodappp..mcm nak mkn..hehehe

nasz said...

imah, aku pon suke koleksi perfume britney ni. so far dah beli 2 jns. peh ni nak mintak lg kat en somi. wakakaka

Nae @ Naz said...

eh eh biras nae keja emas kerajang...

alyyani said...

imah, perfume kawen alya dpt masa hantaran sampai la ni tak abis2. sembur sikit2 jek. tunggu nak beli lagi, kene kumpul duit balik. hahah..

ppb_ppkp said...

nasz: aku ni 1st time nak merasa britney spears ni.mcm besh je bau ni.selalu aku pkai flower by kenzo or avon je.cuma baru2 ni beli one drop tu..mcm xbesh je bau dia.tu yg decide nak cari perfume.skali terpikat daa...apeer laie..mintak ler cepat kat en somi..hhiihihi

nae.adik hang keje duty free. staff duty free comei2 taw..putih2 serlah..hiihih...
nae hang penah nai emas kerajang duty free ni tak?

alya: ye ker>>>imah nyer perfume masa kawen dah habis dah.ye la..dah 3 thn..kalo ada pon dah xpired.ihihhihi..haah..imah pon kumpul duit ni nak beli.

kirana@eja@ummikmal&irfan said...

WOWWWW BESHNYE PERFUME...
BOTOL NYE PUN DAH MEMUKAU...KEKEKE

CUAB BUH LAM BOTOL KECIK BG KAT AKU SIKIT...
HUWAWAWAWA

BULAN 6 NI BALIK TEPEN X??

ppb_ppkp said...

kir....tu arr pasai..botolnya da bling2 diamond..cantikkk sgt... rasa teruja sgt.. pejamkan mata je membayor.....mcm syg sgt rm200 ni.,leh buat duit makan 1 bulan tu.
huuhuhhu.
kir..aku insyallah balik mlm 5june. then 7 june nak balik perlis dah..sebab cuti dibekukan.balik kenduri je.
nape..ko nak jumpe ke????nanti kita adjust ek

el said...

wahhh sure laki ko terangkat tut..bila bertut..berdekah3

pki perfume murah jerk...RM200 eh..kalo aku baik beli susu n pampers anak..kahhhhh

ppb_ppkp said...

el..kahhh..ehhehe...murah ler sebab aku pakai setahun.. bahagi ngan 12.ihihihih..ni ler 1st time el aku beli..wakakkaka..tu pon jenuh kumpul duit.
laki aku pon ckp mcm ko.dari beli [perfume baik la beli susu n pamper anak..wakkakakak..(mimpi ke ape)
rasanya pas ada anak.pasni kena byk habiskan untuk anak.untuk kita ytolak tepi kan.