sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Friday, May 15, 2009

Keropok Rumpai laut












salam semua....aper nak story ek..aahhhaaaaaa...anda penah dengar rumpai laut>>??/keropok rumpai laut??kisahnyaaaaaa...ada la saya dapat info dari seorang makcik ni,dia sunggest suh mkn rumpai laut.sebab dia kata,ada member dia dulu..lama sgt kawen xdak anak...dan dia makan rumpai laut hari2..terus lekat.kuasa Allah..dan mungkin kerana usahanya itu mmebuahkan hasil.so saya pon terus mencari.kebetulan masa saya pi DUTY FREE EMAS KERAJANG masa beli PERFUME tempohari,saya ada ternampak...so saya sambar la...
rasa dia????rasa dia mula2 tu.saya cuak jugak ler nak kunyah..rupanya...shodappppppppp..
rasa mcm ikan kering...tapi manis2 skit.....try ler.....
semoga usaha saya membuahkan hasil..amin...layanzzzzzzzzzzzzz pic ni

10 comments:

nasz said...

nmpk sedap jugak keropok tu

ppb_ppkp said...

nasz...hang teringin ke..aah memang shodappp...

aTan and JuLies @ aYu said...

nampak mcm peperdon pun ada gaks.. rasanya sama tak kak imah..??

zue_annie said...

salam...a'aaa cam papedom...ooo ya ka..utk nak preggy dia tu mkn kopok ka yg asli nya rupai laut yg buat kering(selalu chinese) mkn tu?

ppb_ppkp said...

jue..rs dia xmcm papadaom pon..mcm kulit popiah...sedapppp..isinya mcm ikan kering

zue_annie: aah..imah ada beli gak yg cina dok mkn tu..japg imah tepek ek

SyaNa said...

imah halal ye..
lama da teringin
tp tgk tulisan cina congceng tu takot nk try

ppb_ppkp said...

syana..kat situ dia letak kat tempat2 makanan ringan mcm twisties..iskh..bila syana tanya halal ke tidak..was2 la pulak..

el said...

x penah rs pun...
yg jepun pya aku penah la rasa...hehehe
sekali tgk cam papadom pun ada...
meh pos kat aku sekotak dua..hehehe

ummi_muaz said...
This comment has been removed by the author.
ummi_muaz said...

rumpai laut ni bnyak khasiatnya..untuk cantikkan kulit dan pengurangan berat badan pon blh..klu nk tahu caranya dgn rumpai laut ni blh bc dkt blog ummi ya..=)