sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Sunday, June 21, 2009

NEWBORN AIN AZ-ZAHIRA


AIN AZ-ZAHIRA day 2- 22june 2009..PINK JER MUKA AIN.


AIN AZ-ZAHIRA 21 june 2009 Jam 8.15pm. (MMS BY ADIKKU AINA a.k.a MAkcik Aina)


AIN AZ-ZAHIRA 21 June 2009- jam 4.30 pm...di Rumah OPAH batu kurau,perak

10 comments:

Diarihatiku1976 said...

tahniah ya.. comeinya baby ni... best ekk kalau saya ada baby cam tu

strawberi @ mamadira said...

alahai comelnye baby...

nanti ko kena jaga dia ye sebulan imah?? abis ko cuti sebulan la jugak berblog???

ko jaga dia sebulan..mana tau nanti ada baby yg jeles nanti ko pregnant la...

ada jiran kat umah mak aku kt kampung...dia lambat gak pregnant..
mcam2 dah buat dan cuba...
petua org tua kata.. kena bagi jeles kat anak yg bakal lahir tu supaya dia jadi..
so jiran mak aku tu..tiap2 minggu mesti angkut anak buah dia tidur gan dia kt umah dia..cuti pegi jalan2..beli hadiah bagai..cam buat anak sendri la..
so nanti baby yg bakal jadi tu akan jeles lah..ko layan lebih2 anak orang...(paham x)

jiran mak aku tu pregnant lepas 4 thn tunggu..lama gak lah dia mlayan anak buah dia tu...
ini petua org tua tau..
apa2 pun usaha dgan doa...

feeka said...

ya allah kak imah..tomeinye anak sedaramu tue...jeles seh...

Ziela Anwar said...

tahiah².. bulatnya baby ain

watie said...

tahniah atas warga baru dalam family ko.. hehee

zue_annie said...

cute nya bby...alangkah indahnya kita sendiri yg dpt baby kan

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

comelnya baby..welcome welcome baby

nizza-abira said...

Jadik ke imah jaga baby ni?
Mesti sonok kan... :)
Tp sibuk2 nanti jgn lupa update blog tau!

Bed said...

cute la anak menakan hang ni imah....
panggey apa kat bb nie? nama pun sedap....
takpe ambik berkat dulu...mana tau...tuhan permudahkan rezki imah...pas ni....amin...
hang follow aku tau imah....bed@mcom

ai said...

TAHNIAH!!!

alolooooooo..chomelnye!!