sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Saturday, June 20, 2009

WELCOME TO DA WORLD-AIN AZ-ZAHIRA




NEWBORN- SELEPAS 1jam DILAHIRKAN.OPAH (umiku) pegang AIN masa PAPANYA QAMATKAN.kesian nak kena tinggal dengan PAPA.papa dia ptg ni nak balik maktab dah











TAHNIAH BUAT ADIKKU NURUL AINI JAAFAR &

MOHD FAKHARUDIN
20 JUNE 2009-SABTU



SERONOKNYAA.......adikku NURUL AINI BT JAAFAR telah selamat melahirkan puteri sulungnya pada jam 8.22pm tadi berat 3.18kg di Hospital Taiping,Tahniah kak Wo (nama panggilan manje dia di umah)eyeyeyeyy seronoknya...xsabar nak balik tengok.minggu depan 29june baru saya akan ke taiping...yahoooooooo......bertambah lagi anak menakanku..kira yang ni anak sedara pertama GIRL dan anak sedara yang ke 7.Alhmdulillah.Gambar masih xdak..nanti akan diupload..
Gambar mak pak nyer yang adoo..ejehheheheh..
dengar-dengar kata nak isi nama AIN AZ-ZAHIRA,..xsabar nak menjaganya selama 1 bulan,,yahooooooooooooooooooooo

16 comments:

sall... said...

sall tumpang gembira gak.mudah2ah lps ni turn imah pulak.amin

Mira said...

Tahniah pada adik Imah...insyallah nak turn imah plak.

alyyani said...

tak sama la korang 2 beradik. heheh.. tahniah utk adik hang, sedap nama anak buah ko...

zue_annie said...

tahniah buat nurul for 1st bby n tahniah gak kat imah dpt anak menakan girl yg 1st hihihi..
moga2 pas ni giliran kita ya imah ...aminnnn...sedap namanya

ppb_ppkp said...

sall..tq..insyallah..tu yg imah n hubby harapkan..imah akan jadi mama 1 bulan.baby ni imah jaga lepas adik imah habis pantang.

kak mira...tq...insyallah.untuk akak gak..

allyyani.adik aku cun,...aku biasa je..heheheh.OPAH dia yang isi..kalo lelaki AIDIL ILHAM.

zue:tq zue.tu la...smua dok harap anak imah...tapi xpe la...insyallah..utk zue gak

Werdah said...

imah,batu kurau katne.mak aku org batu kurau.tp hulu la...kat kampung sempeneh. (semenanye ni mak aku yg tanya..hehe)

suhida said...

imah,yg komen nama werdah tu mak aku, aku terkomen pakai profile dia..hehe..takut ko konpius lak kang.

cik mas said...

cantiknya adik imah.. imah pn cantik jugak.. :) mudah2an lepas ni rezeki kita la ye imah...

iera said...

tahniah jugak..
harap2 pas ni kita punya turn kan kan kan

AMIN...

ppb_ppkp said...

werdah & sue..batu kurau kat pekan batu kurau.kat pekan selasa tu..depan sekolah arab.mak aku anak Hj AHmad Yong.aku baru jer pi mandi sempeneh balik baru ni.
lorr..ntah2 kita sedara.sape tau kan.kim slm kat makcik werdah ek


cik mas..tq..tingginya pujian cik mas..adik imah lahir bulan cerah.imah laks bulan gelap..ihihihih


iera:insyallah..pasni harap2 rezki kita..amin

Werdah said...

makcik da tanya kakak makcik.. dia kata tak taulah kena tak tak.. tapi dia kata anak hj ahmad yong tu yang nama abdul rahim kawin dg org kpg kami namanya aina mansur.. adik beradi kami gak.. betul ke ada pak saudara nama tu

MaDiHa said...

tahniah dpt anak menakan baru... ada abg kamal bagitau baru dpt anak menakan baru masa kami kat rumah makcu.. masa tu kami sedang berBBQ.. gambar coming soon (ada gambar abg kamal sekeluarga juga.. tungguu....)

Werdah said...

salam imah.. kakak kpd aina tu aini kwn sedarjah ngan mak cik.. rafik yang buka kedai kat pekan batu kurau tu abg dia.. ya lah sedara lah kita.. best kan.. mak cik lm tak balik.. last bln 8, 2007.. kan tak nak balik kira tak lrt lg buat masa ni.. insyaAllah bla rs lega sikit sakit ni.. baliklah

Werdah said...

sorry balik last bln 8 2008.. selalu silap.. dah tua he he

nizza-abira said...

Cantiknya adik imah...

Tahniah utk adik imah & suami. Tahniah juga buat imah coz dpt anak menakan baru :)

Akk doakan lepas ni turn imah, insyaAllah

mama tisya said...

imah akn jg bb ni ye..sama busday ngan tisya die lahir