sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Sunday, June 14, 2009

PART 5-Jenjalan bersama My Sis & MIzan-Mizi







sambungan...8 june2009..panass tol dok di umah....tu yang ajak kakakku dan 2 org anaknya berjalan2 di TAMAN TASIK TAIPING.ajak Ummi ngan abah depa xmaw la ikut plak...layanzzzzzzzzz
yang join aktiviti jelajah taman tasik ni..kakakku dan 2 anaknya..dan sorang anak kakak yang sulong..syafiq.tapi dlm pic hanya ada gambar saya dan hubby serta Mizi.si abangnya dok kalut main playground.skuer ngan mizi ni,..seronok ckp ngan dia..petah sgt,dia ni baik dengan pak tehnya a.k.a hubby saya la..memang rapat sgt.

3 comments:

zue_annie said...

hehehe..lamanya x p taman tasik taiping ni..last p kalu x salah zue thn 1998 hehehehlamanya....

ppb_ppkp said...

zue: skrg ni lake garden lagi syiok...imah kalo balik..xpenah miss pi dating sana..ehhehehe..ada peluang pi naik bukit alrut or mandi kat burmise pool..syiokkkk..rindunya..mcm nak balik lagi la...huwaaa.tapi keje

ppb_ppkp said...

zue: skrg ni lake garden lagi syiok...imah kalo balik..xpenah miss pi dating sana..ehhehehe..ada peluang pi naik bukit alrut or mandi kat burmise pool..syiokkkk..rindunya..mcm nak balik lagi la...huwaaa.tapi keje