sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Tuesday, June 30, 2009

PESTA BUKU PERLIS & TRY RADIX CHICKEN HOUSE (RFC)


Terjumpa Cousin hubby..kak teh n family..snap pic sat..depa ni baru sampai je..we all dah nak balik..


Dah nak balik...jam 9.30 pm


Kat depan pintu masuk PESTA BUKU PERLIS


RADIX CHCIKE HOUSE SERIAB,KANGAR PERLIS


LICINNNNNNNNNNNNNNN


makan xhengattttttttt ..gegarrrrrrrrrrrr skit pic ni


set ayam organik spicy


Set nasi ayam RADIX AYAM PANGGANG ORGANIK


RADIX FRIED CHICKEN..air rossellll dan jambu batu


Terjumpa dengan Kak mas n Family masa masuk kat dlm restoren ni.kak mas ni member Jabatan Pertanian


tengah dok usharrr2 novel alaf 21 tapi xbeli pon...pinjam kat library desa dah la..heheh (kedekut)


Beli buku 100 doa2 harian


kebetulan semalam masuk dlm blog kak k=hanieliza..dia kata buku resepi dia dah kuar.. tup2 malam tadi masa pi pesta buku di kangar..terjumpa...1 rm5.5..beli 3 rm12 hengget..murahhhhhh...nak kumpul koleksi2 buku kak hanieliza..

8 comments:

alyyani said...

mmg pesta buku ni. lagi bahagia la laki ko dgn menu2 baru nanti.. :D

p/s : ade beza tak rasa ayam organik tu?

ppb_ppkp said...

allyani..ko tau..laki aku siap sound lagi..ni dah beli buku resepi..jgn xberasap dah ler dapur tu..ihihihihih..pedassssssssssss kata2nhya..hiihhi tak hengattt.
ada beza skit....dia nyer lemak xbyk mcm ayam KFC..kalo nak try boleh la..nak mkn selalu pon bolehhh la....

zue_annie said...

wah lago mcm2 resepi lah leh masak ek hehehe

ppb_ppkp said...

zue...xder maknanya..beli nak buat koleksi jer..ahazzzzzzzzzzzzzzzz

~zuraiwan~ said...

sedap gk kan RFC tu....aku br try sekali....
wah...byk buku resepi la gamaknya...untung laki ko..

ppb_ppkp said...

zuraa..layanzzzzzz sodap gak..heehehehe..
wei..aku beli kumpul koleksi buku resepi jer..wkakakakak....
siap kena sound ngan rizal lagi...uhuhuhuhuh

SyaNa said...

sedap tak ayam radix tu?
kt Kl ni aku rse takde lg la..
mmg nk sgt try

ppb_ppkp said...

syana...ok la rasanya...tapi kurang garing la dia bakar.
aku suka garing2 mcm KFC tu