sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Saturday, June 13, 2009

Sambungan N3 balik Kg-Part 3- Mee Udang KUALA SEPETANG


taraaaaaa..licin...tinggal kulit....mahal wooo..kena makan habis..ihihhi...


aummmm....pose dengan udang paling besaq...

pose muka lapaq...ramai giler pelanggan..tapi mujur sekejap jer tgu.


ayaq buah...fresh orange saya punya..carrot susu hubby order. (3 BINTANG je ayaq ni saya bagi)



mee udang specel..(rm11 hengget..udang ada 7 ekoq)..hrmm..rsnya boleh la..tapi sodap saya masak lagi..wakakakakakka..(puji diri sendiri).xder la sesedap mana..boleh la nak try.. saya bagi 2 bintang...


Posing sat depan sign board kedai mee udang


yahooo..dah sampai kuala sepetang..xjauh pon.dari umah saya dlm 30minit je



lagi sign board...hangpa toksah risau..xsesat punya..sign boaard byk
.


wajib adoooo..pose dlm kete.



Assalamualaikum wbt semua...hari ni ada lagi kisah dari balik kg mgu lepas...byk lagi sebenarnya..tapi saya sulami dengan citer2 2- hari lepas...ye la..asyik citer balik kg je.(mcm ler saya sorang ada kg)ihihih...sukati ler..ni blog saya..ehhe..saya nak cter ape..layanzzzzzzzz... hehehehehehe...
Ada beberapa pic saya nak share,,,8june 2009 isnin...MEE UDANG KUALA SEPETANG..
Gerak dari rumah ummi dalam kul 2pm..ajak umi,abah n kakakku join skali..tapi memasing tak nak..so saya pi berdua jer ngan MY HUBBY..layanzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
TOTAL MAKAN RM 15 cukup2...(amik sepinggan je..kongsi dua)hehehehe..

12 comments:

saveme_zero said...

abg ipar aku ckp sedap ima. kat tepeng pun sedap gak.

ppb_ppkp said...

kak sue: ada kedai2 yang sodap..imah terkena kodai yang xbrape nak syiok..kat taiping ada 1 kedai syiok OOoo...spesel baru rm6 hengget..11 ekoq udang..
yang ni rm11 hengget baru 7 ekoq udang

Jiey^Mien said...

sedapnya nampak.. memang femes kan mee udang kat sini kan?

ppb_ppkp said...

jiey..ok la rasanya..not bad..
aah..memang femes me udang kuala sepetang..

el said...

weiii imah..kpg ko kt perak kt mn...aku pun org perak jugak..org kole..hehehe

aku penah mkn imah mee udang tu..x bape nk sedap kan...kuah plak ceroiii hehehe..

ai said...

huiiii! besaqnya udangggggggg

~zuraiwan~ said...

imah..kite tingin nk gi mkn kt kuala sepetang tu..tahu x mn paling sedap mee udang tu? udang bsr2 le woiii..brp henggit ek tu?

ppb_ppkp said...

el: aku orang batu kurau.taiping.
ko org kolee???ate..ehehehe.
aku dgr kata kedai mak teh yang shodap..ala yang masuk majalah 3 tu. tapi ramai sgt la org...aku pi kedai lain..laki aku nak sgt rasa. skali x malatop sgt la..boleh la..mahal tang udang tu jer.kuah cheroi ler gak..hehehe.. rm11 hengget punya hehehpasai...habiskan juga..he

kak ai: xder la besau sgt udangnya...boleh tahan ler..

zura: ko try la pi mkn.ko pi mkn kat mak teh mee udang...kedai dia mula2 sekali besor jer signboard.
depa kata situ sedap..kuah x cheroiii..pekat..,yg aku mkn ni cheroi skit kuahnya..tapi walllaa shodap ler gak..

Mira said...

bilalah akak nak merasa mee udang ni..banyak member dah g makan semua kata sedap...nak g perak pun tak tau bila...haiii tengok gambar aje lah nampaknyer..

ppb_ppkp said...

kak mira...mai la perak..byk i...tempat menarik boleh dilawat...cheh..pomot kg sdri daaa..heheheh

zue_annie said...

ooo aku ingat ko p kat mee udang banjir mak teh tu..tgk femes lam tv tingin gak hmmm tp tah ler bila nak p heheh

ppb_ppkp said...

zue...ramai giler kat mak teh tu... tapi sehari sblm aku pi.member aku ada call.dia ckp xsedap pon mee udang mak teh..kuah cheroiiii...
aku pon sebab hubby gedik nak rasa..pi gak ler.sebab dah dekat sgt dah ngan kg aku.