sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Tuesday, July 21, 2009

IMAH KEMBALI BERSIARAN....LIVE..





anak2 sedaraku..mizan n mizi...on da way nak ke cameron highland.depa ni naik skali imah



dengan bonda terchenta..ummi ku..



masjid


kat depan galeri sultan azlan shah..kuala kangsar



SALAM SEMUA..SELAMA 5 HARI IMAH MENYEPI DIRI...BUKAN SENGAJA..TAPI KETERBATASAN WAKTU,...SELAMA 5 HARI MENYEPI...NAK STORY LA SIKIT TENTANG 5 HARI YG BERLALU... PADA 16 JULY..IMAH BALIK KE TAIPING...THEN 17 JULY IMAH KE CAMERON HIGHLAND...THEN PTG 18JULY IMAH BALIK SEMULA KE TAIPING..DAN BALIK SEMULA KE PERLIS PADA 19JULY.

KELMARIN IMAH CUTI LAGI..ISRAK MIKRAJ.SO HARI NI DAH MASUK KEJE...HARI NI SHIFT PTG...SO PAGI NI SEMPAT BERSIARAN....AIN ADA DI SEBELAH NI...TGH TIDOQ..

LAYANZZZZZZZZZZ GAMBAR2 SEPANJANG 5HARI LEPAS....LAYANZZZZZZZZZZZZZ

8 comments:

el said...

wahhh ko berposing di kpg aku
kahhhh
wehhh itu pic ko tgh nari cak pong cak pong ke
wahhhh pi cameron eh..syoknye
pasni jenuh lah tgk pic2 panas dr ko eh...

asleenda said...

berjalan je kije ko skrg ni erkk...
kak linda nk ikutttt...huhuhu

~zuraiwan~ said...

mmg best kan bjln2 nih...coti2 msia...

nurshah80 said...

wah wah sakan mu bercuti ye imah hehehehe... syok nyer pi jalan2... nak la ikut ...

nizza-abira said...

imah dah start jaga ain ke?
wah! sonoknya...

cik mas said...

yeay.. imah is back!

Bed said...

amboi tajuk post chek tak buley blahhhh!!
awat hang jaga ain??sakan hampa makan angin noooooo...

~sall said...

salam, wah... bestnye gi bercuti.tuk pengetahuan ko, berat badan aku dah turun 1kg.sebab ape aku blh kurus? sebab 5 hari ko x masak dlm blog ko ni.wakakaka....