sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Thursday, August 13, 2009

HUwaaaaaaaaaaaaaaaaaa...BYE AIN


budak kocik nganga molottt





( umur masa ni 8 ogos 2009- 51 hari) dah 4.6 kg dah...

Ain Az-Zahira..dalam kete...on da way nak balik umah OPAH di Felda Chini,Pahang..
dia bukan demam..sajer imah letak cool fever kat dahi dia..sebab jalan jauh..kesian kat dia..
dari perlis sampai la ke pahang.....ni baru bangun tidoq..sajer snap gambar ain budak kocik ni


with umi n abah..hubby pegang ain budak kocik yg mama teh windu


Snap kenangan di Felda Chini..Jumpa raya ni k.


Ain budak kocik yang agak sedih nak berpisah ngan mama teh..huwaaaaaaaaaaa


snap dari dalam kete....bye...(baju merah tu adik imah..a.k.a BONDA AIN AZ-ZAHIRA)


10 Ogos 2009...dah nak balik..huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...bye2 AIN....jumpa raya nanti k

4 comments:

~sall said...

semangatnye si ain tu .gerammmm... Imah kenapa ko x jaga si ain tu?? jaga sementara je, tuk ambil berkat.

zura@iwan said...

hmmm...sure hg windu ain kan...aku tgk cm anak hg je...kekeke...

ppb_ppkp said...

sall..memang nak jaga..tapi ada masalah skit...pengasuh yg deal nak ngasuh xleh ngasuih bulan posa ni..imah keje shift...
then imah selalu ops ramadhan..huwa.aa...rinduuuu

zura..memang rindu sgt2 ni....
baru jaga 1 bulan aku dah rindu sgt..kekekekek..satu acuan..kahhhhhhhhhhh

asleenda said...

imah..nnt raye dtg umah kak linda tau..
hehehhe...
jgn cedey2 tau..nnt raye bleh jumpe bdk kocik ain tuh...:)