sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Thursday, August 6, 2009

PICAS AIN YAng GEDIK SANTAI


Ain with BONDANYA a.k.a adik saya..sebelum BONDANYA bertolak ke putrajaya..sebab ada interview..ngan2 44 hari


nangissssssssssss.uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


2 malam lepas..OPAH AIN dah lena..tinggal ain ngan MAMA TEH n PAPA TEH dia.. apa lagi..layan gambar..dia byk tidoq siang...malam..apa laie....langsung xmaw lena...


kat dahi tu hubby letak wet tissue..sebab ain asyik sedu jer...lawakkk... (baru 46 hari dah pandai nak dok mcm org besaq...)


Rileks jer santai atas PAPA TEH..yang my hubby ni..layanzzzzzzz bola.. ain plak dok sembang ngan kipas yang berputar....


sessi pujuk ain bagi lena...xlayanzzzzzzzzzzzz


Ain xsuka riba...dia nak buat mcm ni baru gedik...hadoiiiiiiiiii..jenuh la..

10 comments:

zura@iwan said...

tembam nuh...geram aku tgk...tingin sgt2 dh nk ada bb sdiri..

~chekuna~ said...

sapa yg sanggup tinggai anak lama2, cedih tgk adik imah...

Bed said...

udah mcm anak ko imah oiii muke pun irasa....takpelah anak manakan pun ank kita jugak kan!!!

Ibu Mifzal Arsyad said...

cutenya ain..

Gieyana said...

comeyy2...sedeyy adik Imah tue..x per la..kejap jer tue...:)

shah-ila-ain said...

imah...patutlah ain de iras imah ..rupenyerr adik imah pun sebijik mcm imah gak..akak ingt imah lah td hehe...

J@J@ / Bini The Rock said...

47 hari tapi mcm dah 3bln erk?? mcm dah keras je badan Ain tu???

apepon..comel Ain tu.!! :)

Reena said...

sedih tgk adik aka..memang tak boleh nak tinggalkan anak sekejap pun..reena kalau my mum bawak kelvin balik...malam tu reena nangis jek...sedih...mnanti kalau akak dah ada anak sendri mesti senang jek sbb suami bole layan baby..

el said...

muka ko ngan adek ko cam kembo
tpi adek ko tgi eh...
bgslah mak teh n pak teh tolong jaga

~sall said...

bagusnye mama teh n papa teh, sanggup jaga ain yg nomel tu. Jgn ko ganyang2 budak tu udah le..hihihi..