sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Monday, September 7, 2009

Juadah Berbuka ramadhan ke 16

Gulai Tulang & kentang

Sambal Belacan terangkat pungkoq

Satay Ayam (pak man satay) PARAM padang besaq


Ikan Termenung Goreng Garing

butter Prawn (xberapa nak jadi )...layanzzz ajer makannn..habisss licin daa

Salam semua..lewat skit update...hari ni perlis cuti kelepasan am nuzul quran..tapi saya tetap keje.baru ajer balik keje kul 2pm tadi..ni pas upload pic ni nak kuar pi alor staq sat...jenjalan cari makan...so layannzzz ajer pic juadah berbuka semalam ( 16 ramadhan ) 6 sept 2009...layanzzzzzzzzzzzzz

10 comments:

miemiey said...

ermm..sedap nya juadah berbuka puasa..ni masak sendiri ke tunjuk2???best laa...

ppb_ppkp said...

mimiey...imah masak sempoi2 jer.. kebetulan ada tulang lebih dalam 4-5 ketui...so masak tengahari sblm pi kojer...bulan ramadhan ni alhamdulillah...xpenah beli lauk kat PARAM..kalo malas..imah mkn kat luaq jer...

Bed said...

imah suke aku tgk menu2 hang ni...hari2 bertukar rupa & warna.....tabik spring kat hang!!!

nome said...

rajin tol la imah ni memasak..mcm2 menu lak tuh..sumernyer lain2 lauk...cayoklah!

el said...

mcm2lah ko msk
ari2 lauk lain2
eh imah
ko msk ni ko belajar dr sape
ke mmg ko dah terer msk sejak dlm perot mak ko..hehehehe
cer ko cite skit
teruja aku nak dgr

alyyani said...

sambal belacan terangkat pungkoq? hhahaha.. lawak la ko imah...

ppb_ppkp said...

bed...imah ni sampai naik pening apaaa ek nak masak hari ni..memang seyess sangat rasa dah no idea.. kenkadang idea datang tiba2 jer..
kahhhkahhh..spring putus dah hang tabik..

kak mie..nak kata rajin sangat tu..xla jugak..rajin2 malas ni sebenarnya..smlm dah mkn kat alor staq..hari ni beli2 ikan n udang.balik masak umah MIL.
dah pening sgt kak mie xtaw nak masak ape dah..uhuhu

el..aku pon dah kering idea la el..aku masak ikut dan aku jer..coz laki aku xsuka lauk beli...lauk telur pon dia telan..
el..aku xbelajar masak dari sape pon..cuma kalo aku balik umah umi aku or mak mertua aku..aku dok dapur tgk depa gedung..gedang..kat dapur..then ntah...aku rasa dulu2 masa belum kawen..aku la org paling malas nak masuk dapor...hahahahha..

alyyani...tu arr pasai..laki aku kata...hamboihhhh..sampai terangkat pungkoq pedas yang amat ko.

el said...

imahhh..tu la aku kagum ngan ko
mayb ko ada bakat memasak kot hehehehe

resepi mee kari tu sgt2 sng
ko g cari kat blog
ila debab...bln april pya ok
kalo tak tau ko habaq kat aku link die...

shah-ila-ain said...

imah ko mesti favret food sate ehh...banyak sate kat blog ko nie...hehe..

azrina said...

imah x tahan la tgk sambal belacan terangkat pungkoq tu..hahahaha..lawak..tapi yang pasti semua nampak sedap..