sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Friday, September 25, 2009

KEMBALI MEYENGAT..yuhuuuuuuuuuuuuuu...

kuih temosa (inti kelapa +IKan),sata ikan & otak2 (beli kat PARAM di KG
Kangkung goreng belacan

uDANg, sotong & cendawan goreng tepung

Ulam pucuk ubi & terung Pipit rebus

Sambal belacan & tempoyak

Perut lembu muda + kacang panjang goreng kunyit

Ikan patin masak tempoyak

Gulai kepala ikan

antara juadah ramadan ke 28..jumaat 18 september..di kampung.
di pagi 29 ramadan...xder ape nak buat.lepak depan rumah..
sementara menunggu adik badek yang lain sampai.

oleh kerana saya n hubby orang pertama sampai..jadi..kami la tukang pasang langsir.

abah pon join...

pic ni masa kat R & R sungai Buloh...jam 11.45 am...sementara menunggu jam 12 am.. nak dapat potongan 20 % tol PLUS.ehhhe..hubby telan air power root..coz takut ngantuk nak drive ke Pahang...kami sampai ke pahang jam 5.30 am.bertolak 3pm dari perlis

Salam semua...mood nak beraya di kampung masih hangat dlm diri ni..namun tuntutan kerja membuatkan saya terpaksa balik jugak ke padang besar,perlis ni utk meneruskan kehidupanj harian.Menyambung tugasan2 yang masih menanti dan terbengkalai... So hari ni Jumaat 25 september 2009,saya dah mula bertugas.Huagrrghhhhhhhhhhh..byknya pic yang disnapkan selama 1 minggu di Kampung.nanti saya akan story n upload skit2 ek..layanzzzzzzzzzzzzz..

5 comments:

ieda said...

imah...selamat hari raya....
mana gambar kuih raya..??

ppb_ppkp said...

kak ieda selamat hari raya aldilfitir gak buat akak sekeluarga....eheehehe..pic akan diupload dari masa ke semasa..ehhehehe

Tukang cerita said...

salam aidilfitri imah...
upload gambar raya byk2...
:)

el said...

tempoyak vs smbl belacan tu yg paling meletop jubo kan..adoiii lauk2 mmg superbbbbbb taw...:)

ppb_ppkp said...

tukang cerita...akak..hehehe.. akan diupload marathon..heheheh


el..memamng teangkat pungkoq hangg