sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Wednesday, October 14, 2009

BOSAN + SHOPING

taraaaaaaaa..kasut pi keje..samabr sepasang...sedap sgt...lembut ja dalam dia..
dah lama teringin bola fitball ni..

redeem bekas ayaq guna kupon


pi kat cosway taman sena,kangar..beli bola ini..hahahhahah...nak exercise kunun2nya

berkenan kat ini barang


Beli kasut keje.ada sale kat the store kangar..deepavali sale.


Assalamualaikum wbt....dah 1 minggu dah operation OD dijalankan...saya masih dalam mc..bosannya....last2...pi the store berabih RM $$$$$ huhuhu..layanzzzzzzzz

11 comments:

SyaNa said...

aku pn ade bola tu
mmg best la sambil tgk tv golek2 main bola..
anak sedara dtg kena sorok..kemain suke depa main bola besar

zura@iwan said...

wah...sopping2 lg yer...hehe

Zura Hasan said...

huhu...dh stat shopping...dh ok ker?imah..aku tak paham la..hg operate tu sbb apa?maklum la,aku tak penah ada experience lg bnda2 nie....

J@J@ / Bini The Rock said...

wahhh...mc mc pon merayap ye...

hehehhehe!!

eikasyaza said...

kak imah da sehat ke..menyempat lg p shoppin tue

nome said...

cantek kasut...waaahhh..ada fit ball..mesti imah selim melim pas nih...

Diarihatiku1976 said...

eee kenan sungguh kasut imah tu...

ppb_ppkp said...

syana....hehehhe...syokkan sesambil tgk tv..dok atas tu..sambil lompat2...wajib sorok..kang xpasai nangis nak bawa balik.hahahaha..

zura..bosan tahap cipan dok umah...lari jap soping moping

zura hasan..hhehehe..kejap jer...
zura..imah dah terangkan detail dah tu.

jaja..syhhhhhhhhhh....imah mc tapi bosan la dok umah...mcm nak pi keje jer...


feeka..alhamdulillah...dah sihat luaran..dalaman xpasti.harap2 smua ok..heheheheheh...wajib..

kak mie..kasut keje imah.. imah ni xpandai nak pakai heel..hehhehe...
kasut lesehhhh jer la..kebetulan ada sale...sambar sepasang..
kahhhhh..slim river sangat la..hahahaha

akak..ehehhe..kenan ek..beli kat the store jer..kat perlis ni xdak supermarket besaq mcm kat KL nun..
xrasmi lagi..isnin ni baru nak rasmi kasut keje abru.

Bed said...

wah shopping ye...ini terapi jugak imah....gomen dah gaji kan...

ppb_ppkp said...

bed..heehehehe....terapi mata n tangan..hahah.
aah..gomen dah gaji 8 oktober baru2 ni...
nak tgu 25 novemenber lambat laie bed..huwaaaaaaaaaaaaaa..mkn roti Ooooo

el said...

meh tunjuk gmbo ko excersize ngan bola2 itu..hehehe...
ishh poket penuh syoklah sopin