sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Thursday, December 24, 2009

SEMANGAT BARU Wpon SET LAMA (2tahun setengah)





Assalamualaikum wbt....
Tengok tajuk..rasa happy sangat..MOOD RAJIN menjelma..
dan Stress sudah berlalu pergi..setelah hampir 1 bulan mengalami stress..hahah..caya tak??? Ni la gunanya suker main internet lebih2 lagi berblog n facebook.(tapi bukan waktu keje occay)...
Pertama sekali imah nak ucapkan ucapan terima kasih tak terhingga buat sahabat blogger.....walaupun xpenah bersua wajah..hanya melalui facebook dan blog..dia dah mengubah hidup imah hari ni..dari M>A>L>A>S kepada R>A>J>I>N..thanks WANA .hehehe.....xtaw nak start dari mana..
Benda alah ni dah lama dah beli...tapi xdak semangat nak pakai..sebab...sebab 2tahun lebih benda ni imah beli..masih xdak semangat nak pakai..sebab...sesak napasss..mintak nyawa,...ihhihiihhi..tapiii....menakjubkan..hari ni..jam 8.40am....24 december 2009..SEMANGAT itu tiba-tiba muncul....nak kena start dari skrg..jangan malas Imah oiiii.. RAJIN..RAJIN..RAJIN..
chaiyokkkkkkkk..insyalllah.....pasti ada jalan...teruskan memakai...
Pemium Beautifull.

7 comments:

el said...

dahhh nk psang body plak
eh tu ko beli mn
aku pun nak jugak..tgh cari
hahah kalo ko xnak ko bg kat aku jer
aku ni byk spare part yg x lawo..hahahaha

ppb_ppkp said...

ahahah..el..aku dah beli benda alah tu 2 thn lebih dah..pakai pon 2-3 kali jer bleh bilang ngan jari tangan..
ni hari ni baru nak start smula..hahahahaha.....
PB tu aku beli tahun 2007..rm2k.
rasa nyesal pon adooo xpakai dari dulu..dok simpan dlm lemari tu...
ko nyer size bape?????
yg aku tu suar n bengkung leh pakai..tapi yang atas tu xleh pakai..sesak nafas..ko nak ker????

fazilzura said...

lor ni azam nk ngndung ke nk slim ni ... kalau dh pakai benda alah tu , cmner nk ngndung... bj slim2 gitu selalu ada infra merah ... so hati2 key ..

ppb_ppkp said...

zura..bukan nak kurus..nak pegnen.. benda ni pon membantu rasanya.

zura@iwan said...

wahhh...dh 2thn lebey beli x pakai ek..mmg la x leh nafas kan pakai tu...x per imah kuatkan smngt hg..aku sokong dr dpn & blkg...hehehe

mamashasha said...

imah....la awatnya tak pakai cek....mende ni bagus....mula2 je ko sesak napas wei...lelama ok......tak caya ko tnya aku!!!hehe

Mr. Mrs Zaidi Diaries said...

kekeke Betul kata Zura tu bPemium Beautiful ada FIR yang membantu peranakkan kite bergiat aktif...

Hehehehe Zura lum ada dalam sejarah dunia lagi FIR membantut proses mengandung.Dia membantu sel darah bergiat aktif & membantu membetulkan proses datang haid dan kesuburan wanita Tak perlu makan apa-apa... juzz pakai jek konsisten. So far aku dah ada satu testimoni paling dekat sahabat baik aku. selalu aku dnegar testimoni orang jekkk

30% premium Beatiful adalah untuk kecantikan dan 70% adalah untuk kesihatan.

Premium Beautiful bukan untuk kurus.. dia hanya membentuk badan yang balancing dah lari tu jekk.. hehehe