sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Tuesday, January 26, 2010

MACAM AIR..huwaaaaaaa..makan roti Ooooo

phewwwwwwwwww.....hadoiii....sakit pala wei...tulun..tulun...
hari ni dah 26 hb...
baru semalam masuk gaji..uhuhuh...online...bayar sana..sini...belum tekan pon lagi kat mulut RIMAU tu...tup2..hadoi..tgal bape kupang ja nak blanje...
NAFSU memang byk..nak bua mcm tu kat rumah..mcm ni la..beli tu..beli ni...tapi hakikatnya...$$$ xbape mengizinkan...
huhuhu..feb lagi la..8 hb dah gaji..huwaaaaaaaaa..nak tgu 25 march 2010..tu diaa..harus berjimat ni..2010 kena ubah cara hidup...bersederhana lah IMAH oitttttttttttttttttt .....

12 comments:

Diarihatiku1976 said...

kejer gomen memang gitu... tahun 2011 punya gaji dah tahu dah berapa dapat setiap bulan .. ahahksss

zura@iwan said...

tu la kan....kena bjimat cermat la...

mamashasha said...

mak ai imahh awat lagu tu cekkk....mujuq hanpa 2 org ja.....simpan sikit na kalau mcm aku kat sini tak beringat harus la tak dpt nk p keja.....adehhhh

fazilzura said...

KAHHH ..
aduyai, nk wat cmner kan kalau dh besh dok beli online, daku pun dh terjerat , but bln ni insyallah 'pose' psl nak byr duit baju2 kurung yg daku tmpah , sib baik upah jait murah jgk

Zura Hasan said...

huhu...takottnya dengaq...cepat imah..hg kena work out hg punya dslr tu..kasik buat duit sket..hehehe...buat photoshot wedding ka...

alyyani said...

waa bulan 2 nye gaji dpt 8hb? bia betul imah. huhu...

Gieyana said...

wei..mak aiii..bln depan lg gaji awai..mmg cfm kena jimat nie..huhu

peah @ peps said...

..imah...dulu saya pun tension..anyway saya cuba fix budget makan breakfast/lunch/dinner = RM 15. Kadang2 ada lebey 1-2 ringgit... saya buat satu sampul surat save duit tu..dlm 2-3 bulan..dapatla beli pape yg mengarut...:P...

tapi kdg2 terlepas gak...time tu kena stand by 'tarbiah' ngan husband...takuttt...

shah-ila-ain said...

imah..hikhik..tu baru ber dua imah....kalau dah de anak sok..lagi pening oo..mane nak bayar upah org jaga anak...makan susu pampers ubat2...haiihhh,,,memang duittt jerr manjang...

el said...

fazilzura ~ imah bkn sopin online..dia bayar utang mllui online..kahkahkahhhhhh

aku pun sama gak..byar utang on9....tinggal bape sen jerk...huhuhu

azam nak abiskan utang thn ni..insyallah

ieda said...

bln 2 gaji 8hb ke??awainya...nmpknya cust akak pn kurang la nti..huhuhu..
imah..dah ada anak nti lg susah nk budget ooo..esp bila anak2 dah sekolah & kuat mkn...dua benda yg takleh nk jimat2..

N A N I E said...

Takpe Imah..bende dah lepas.. jangan ingat dah..kumpul balik saving :) mudah mudahan ade rezeki terpijak pasnih :))