sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Sunday, January 24, 2010

GUNUNG JERAI


Kuukir Namamu...Di Awan Gunung Jerai..
Disaksikan daun-daun Nyiur melambai.
Jauh Pandangan Permai..Di situ Tanjung Dawai..
Cinta Kita Bersemi..

Cheeeewahhhhhhh..nyanyi lagu tu..hahaha...pi semalam....nak stay kat atas sana...tapi masa x mengizinkan...tunggu 4rd anniversary RIEZMA la..11 march 2010 ni..insyallah...layanzazz jer gambar2,,,,jgn muak occcay.....

15 comments:

ieda said...

hi imah..best dak atas tu?ni org kedah yg tak penah sampai puncak gunung jerai..hehehe..
kemarin p kuala perlis..nampak restoran lizamat tu..nak singgah tak dan..lain kali nk p try mkn kt ctu.tgk bleh lawan tg dawai pnya dak..haha

mamashasha said...

kan ku ukir namamu di atas gunung jerai...heee lagu tu mmg best....

eikasyaza said...

mai gunung jerai xbgtau noooo...kalo x ble j0in sama..hehe

el said...

x nah gi pun gunung jerai..cam best jerk

kak ina kl said...

salam dari akak...mcm best ajer gunung jerai ni..
oooo ada jugak mentarang kat utara ...ingatkan cuma ada kat kuala selangor ajer..memang cedapkan rasa dia..

~Eila @ Along~ said...

wahhh imah...eila 1s time pegi mase sesi kenal mengenal ngan bakal mertua..skang ni dah 4 thn kawen..umah mertua sekangkang kera je dr gunung jerai..tapi tak naik2 pun lagi..hehe..syok arr kan..skang dah ade hotel atas tuuu...

Nadia Yuna said...

seronoknya. gambaq pun cantik2. huhu. nadia terliur tengok gamba kerang besar kat entry sebelum ni. mane nak carik kat KL. huhu

Gieyana said...

sempatlagi tue g gunung Jerai...best ka? aku cuma lalu jer kt kaki gunung tue..x pernah2 singgah...

Ryn said...

menarik betol kat sana eh...

imah, slim ko ye sekarang...hehehehe...bagus2 daku yg nak diet2 pn tak berjaya lg..

Diarihatiku1976 said...

psssttt.. kurus sikit aku nampak ko ...chaiiiyokkk

Zura Hasan said...

imahhh...mcm kat genting plak aku nengok environment dia...siap berkabus lg..
mmg tmpt strategik nk honeymoon nnt...
ermm..cpt kan dh nk masuk 4 thn kita ber'2' nie...aku bln 6 nie..huhuhu...

zura@iwan said...

haku pon x penah gi lg...lalu penah tp dh lama la...hehehe

[I][T][A] said...
This comment has been removed by the author.
[I][T][A] said...

memang wujud gunung jerai ni yer... sebelum ni dengar melalui lagu jer.... hihihi

lagu cinta pandai merdeka memang best!

nome said...

wahhhh....berhanimun together2 dgn somi tersyg...cantek lak tu view dari gunung jerai

imah sgt kuwus k! jeles nengok...ni yg nak diet gak nih...