sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Saturday, February 20, 2010

Our EXPERIENCE + SHOOT=Cousin Wedding





phewwwwwwww...malas tol nak upload blog...ni kisah mgu lepas...masa balik kenduri di taiping..my sweet cousin wedding...seronok la bekerjasama dgn depa ni...yg paling syiok outdoor..memang besh...layanzzzzzz....masih dalam peringkat asah bakat skit2..ehhehehe.. semua pic2 ni disnap oleh hubby + me..credit to EN SUAMI dan NIKON..chaiyokkk

7 comments:

zura@iwan said...

asah bakat pelan2 kan...lama2 ok la tue...

Ibu Mifzal Arsyad said...

cantik2..sweet je pengantin..

Gieyana said...

Imah..ko reduce sket ISO dier...maybe dlm 600-800 camtu...in future ar kalau nk shoot gambar di siang hari..

keep on shooting k..

ppb_ppkp said...

zura...tu la..pelan2....insyallah..

ainiey...memang sweet cousin imah ni.. ala2 arab muka dia..


gie..thanks dgn ilmu ini.insyallah..akan dipraktikkan..
memang time amik gambar ni main tembak jer..ahhaha

hasni said...

kak
cantkla pic y akak n suami amik
nnt blh tempah time kawen ni;-p

ppb_ppkp said...

hasni...ayarkk....
tq..tapi belum cukup perfect lagi hasni...ilmu xcukup lagi.
nampak gayanya lambat lagi la hasni kena kawen...haha..sebab akak nak asah bakat byk lagi ni..ihihihihihihi..jgn maree.gurau ajer..
ala..hasni cari yg pro la photog..heheheeheh..akak n hubby amatur ajer..ekekkeek

Cikgu said...

cantik tul gaya gambar di snap...guna kamera apa? sangat minat dengan fotografi tapi lum ada budget nak beli kamera utk shoot cenggini huhu