sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Sunday, February 21, 2010

SO HOT...Training PETANQUE


Asaslamualaikum wbt semua...
weiiiiwittttttttt...baru ja balik dari BERPANAS + BERJEMUR with en suami dan kawan2..kami dok training PETANQUE....
PErlis lani dilanda kemarau dan PANAS yang amat...sangat panas occay...
harap2 sgt hujan turun la 2-3 hari ni..rasa dah kureng sihat ler......
layanzzz pic2 ppagi tadi...kalo ikut 27 feb ni ada perlawanan dgn geng2 koperasi..malangnya saya dan en suami ada hal skit..so xdapat join la..
gud luck untuk depa yang masuk perlwanan ni..chaiyokkk..

5 comments:

mamashasha said...

Huhu sumer tempat panas la ni...panas..panas..
Panasssssssss

~chekuna~ said...

kan kan imah...
kakna suara masih serak2 kering lagi he he..imah bykkan minum air..mandi byk2 kali..ok..

ieda said...

kedah pun panas gak imah...bercinta nak kluaq rumah..dok dlm keta mcm dlm oven..ni baru hat dunia..

alyyani said...

panas2 pun sempat lagi korang training ye. ala- ala pro je tgk korang main tuh :)

Diarihatiku1976 said...

sumer tempat panas la ni...panas..panas..
Panasssssssss