sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Thursday, March 11, 2010

INVITATION HOUSE WARMING

INI ADALAH STICKEY MODE
untuk Entry Terbaru sila roll ke BAWAH.

Dengan Sukacitanya mempersilakan semua blogger2 yang masuk ke blog imah ni datang memeriahkan Kenduri kesyukuran di teratak kami.Kehadiran amatlah dialu-alukan.
p/s: ni email utk dihubungi kalo jadi datang riezma_4eva@yahoo.com Sebenarnya Memang nak buat weekend ja..memandangkan Anniversary RIEZMA yang ke 4 tahun jatuh Pada 11 March 2010 (khamis) Jadi sebulat suara untuk mengadakan kenduri kesyukuran pada tarikh tersebut. Ape pun..kehadiran amatlah dialu-alukan. SEKIAN TERIMA KASIH.

17 comments:

MRS. K said...

jauh nye.. camne nak pegi? klu sampai perlis, tempat 1st nak pegi adalah padang besaq!! hahaha...

fazilzura said...

laling, kalau umh mu dekat ... sure daku terjah ..

tq atas jemputan

el said...

ari kamis...time keje lak tu..adoiii
x dpt la nak pi...

zura@iwan said...

insyaAllah la wei...tp memandangkan td dh smbng ngan hg date jatuh air kojerr...mybe haku plan nk gi ari len yer..nnti haku rojer ang.

apa2 pon tahniah to imah & rizal..

Diarihatiku1976 said...

alamak jauh le plak... kalo dekat sure akak terjah...

ppb_ppkp said...

mrs k: mai la..lani imah dok padang besaq lagi.tapi rumah baru ngan padang besaq tu dlm 25 km ja..

zura: uhuhuh...mai la zura.bawa dak aqil skali.

el: nak wat mcm mana..dah decide nak wat anniversary kami yg ke 4..uhuhuh..xpa...kalo xleh mai khamis..bila2 pon xpe..sila..Ooii sila..tapi call dulu..sebab aku ni keje xtentu masa n hari..

zuraiwanL; mai taw..anytime.. but..calling I dulu tau.

kak ina: datang taw..kalo xmai tarikh tu pon..bila2 nak mai perlis..calling2 la imah

Ibu Mifzal Arsyad said...

imah..jauh nak pi..

ppb_ppkp said...

ainiey..dekat ajer..

SyaNa said...

jauh :(
kalo tak mmg aku smp punye
nk sgt tgk umah ko yg vogue tu

alyyani said...

kalau ada kt utara mmg sampai dah. mesti ramai gang utara yg terjah umah imah ni nak jumpa imah. semoga majlis berjalan lancar ye :)

ppb_ppkp said...

syana..mana jauh pon..dekat ajer.. mai la syana..nak jumpa ko..
kahhhhhhhh..vouge sgt la yerk..hahah..mana ada..biasa ajer..cinonet2.ajer..

allyani...itu sudah pasti..insyallah..ko pon dalam pantang eh..kalo xpantang mesti ko dtg..rumah MIL ko pon dah dekat kan

Dayah said...

kalau dekat mesti dah sampai..takpala..moga majlis berjln lancar.

hasni said...

ala
jauh nya kak
huhu
nnt upload pic ya
nk tgk
tgk pic pn jadila:-)

aJA said...

eh umah ko kt mata ayer ker?lerr asku jgt kn kat belah padang besar

N A N I E said...

Imah..jangan lupa update bout ur h/w nanti..I'm in a midst oso :)
Btw congrats untuk new house :))

~Eila @ Along~ said...

imah,
kalo dekat..dah lama eila p umah ko imah..teringin nak jumpa f2f kan..hehe
neway semoga majlis berjalan lancar ye...

~sall said...

salam imah, alamak....asal buat 11hb??? kalau buat hari ahad, leh la aku terjah umah ko. keje bro.anywey,terima kasih la kerna menjemput blogger2. mudah2an kenduri berjln ngan lancarnye.