sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Thursday, May 20, 2010

DAPUR Owh DAPOR ALahai DAPOQkU.

Fully KC yang belum siap sepenuhnya

KC bawah KC atas

Assalamualaikum wbt...huhhh..xtaw nak start dari mana..dah stay kat OUT HOME SWEET HOME Hampir 2 bulan...KITHCEN ku..huwaaaaaa..tungggu ja tukang kabinet tu.(PAK LONG HUBBY) datang..sehari ke sehari...rupanya...mala petaka telah menimpa beliau..
semoga beliau cepat sembuh..Maka..beginilah keadaan daporku yang masih tak siap.. kabinet atas..masih belum sepenuhnya..kabinet bawah cuma tunggu nak sembur smula catnya.... dan letak drawer ja.....$$$$ pon belum bayar habis lagi..moga2 Pak Long cepat Sembuh..
xtaw nak susun mcm mana dah....huwaaaaaaaaaaaaa..

17 comments:

SyaNa said...

best nye kalo aku dapat dapur gini
ni dapur kecik jek..tp barang kemain byk
huhu

fazilzura said...

FUYOHHHHH ... besaq nye dapuq mu imah ...
ni harus terjah umh mu .. nnt masak sodap2 yek

ppb_ppkp said...

syana...aku rasa dah xtaw nak susun barang2..dah la baru pindah..dlm kotak byk xsusun lagi..susah btoi la syana....

Diarihatiku1976 said...

fuhh.. besaqnya dapoq ko imah...... best..best....

ppb_ppkp said...

kak ina..dalam gambar ja besaq..hehehe..kat luaq besa jer...jer...

alyyani said...

aku tgk mcm dah complete je imah. adelg eh. waa.. dapur ko ni bole buat rancangan memasak ni. best betul. nak masak pun enjoy kan?

ppb_ppkp said...

allyani...memang nampak adh complete..sebenar..TIDAK LAGi.uhuhu
KC atas..xlengkap sepenuhnya...rak nak letak gula kopi...garam kunyit ..
yg bawah..drawer letak pinggan xletak lagi..
tukang kayu tu..a.k.a paklong hubbuy..dah xsihat 2 bulan ni..
ihihihi.aku dah lama xmasuk daporr alyyani....uhuhhu..cuti buat masa lani..mkn pon bungkus jer..

ppb_ppkp said...

zura....xder besaqnya..dalam gambar jer..kekekek..kat luaq ciput ajer....
mai la terjah...ehhehe..terjah skrg makan kedai la hang..
aku xmasuk dapor buat masa lani..hehehehe

mamashasha said...

imah...cantek nye KC ko.....besor modal ni....padan la dgn umah & keluasan rumah ko....kalau gini gayanya harusla makin semangat ko nk berperang di dapur....rezeki org baru la ni...

kak mas said...

makin rajinla imah memasak lepas ni ye.. :)

A D I A said...

wahhh cantik dapur. baru la bersemangat nak masak hehe. harap paklong cepat sembuh ye. eh dia sakit ke.

Rizziela said...

Besaqnya dapur....bestlah kalau nak main masak

nome said...

macam tu imah ckp belom siap....cantek dah akak tgk...nampak cam dah complete jer...mmg citarasa imah superb la...akak suker...

Arzalila Razali said...

imah, cantik dapuq hang. pas ni kalau hg malas tatau laa kami nk ckp apa. hehehe. memang tak patut!! ekeke.....

~ Sall said...

bestnye dapur awak. Besar giler suka3..

LeLy said...

cantiknye...luas...
bile la kami nak ckup ongkos wat kabinet nih..huk....

Anonymous said...

hi imah
noura ni
cntiknya dapuq ang syook ja tgk
kabinet smua tu imah spent brp ribu ek huhuhu
agaknya skg ni mmg trend hitam kut yer umah kwn noura pun hitam gak..
hhuhuhu