sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Friday, May 21, 2010

SAMBUNGAN HOUSE WARMING STORY- PART LAST Citer Basi







pweeeeeeee.....vvvvvvv....
Amat malas sekali nak shoot2 pic.Mood nak bergediks snap sana sini dah menurun..
so...kena sambung smula citer house warming march 2010 baru2...sebab xhabis lagi story..
hhehehhe....xdak mood la nak bercerita...layan gambar jer laaa...............

5 comments:

fazilzura said...

zura in the houseeeee...

wahh meriah betui korg nye haus wrming yek ..

nmpak cm panas sgt2 je kat sana mah ..

** link blog ku mano mah

ppb_ppkp said...

aaah..meriah dan penat..huhuuh...memang panas zura..perlis ni cuaca dia pelik skit dari negeri2 lain aku rasa.
eh...bukan ader ke link ko kat bloglist aku????aku memang add dah lama dah...ke ko tukar ????

alyyani said...

cite dah basi pun tetap aku baca imah. heheh.. ini kalau buat kenduri mmg best ni. tempat yg luas nak letak kemah & nak masak2 kan?

~ Sall said...

waaaa...best3 ramainye para temamu yang hadir.

Diarihatiku1976 said...

memang luas umah ko imah