sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Sunday, June 6, 2010

BerMuLa SebuaH CeriTa





Assalamualaikum wbt dan selamat bertemu kembali..
Setelah Lama menyepi diri..dan blog ni dah bersawang2.....Imahhhh kembali..yuhuuuuuu..
Lani kena dok terperap jer dalam rumah..Mujur ler ada berokband ni..uhuhuh..wpon agak slow..tapi gagah jugak sat2......
Ramai yang tau rasanya..imah admit ward dekat 8 hari...sebabnya...Badan imah kekurangan air..ni la padahnya xsuka minum air...so dah nekad...pasni kena rajin la minum..hadoiii yaiiii..
serik..serik sgt dok hospital.......berbelas2 botol IV drip Ns di masukkan...dgn 4 kali cucuk masukkan jarum tube tu.....dengan stain2 apabila bergerak over skit..ni dekat rumah pon..kalau imah gerak over skit.. dia mula la..so...perkara yg dibuat sepanjang MC ni..baring..duduk..tenet...baring..makan... jadi PUTERI la pulak...(bukan manja @ Mengada2 taw..) tapi apa boleh buat..DUGAAN dari ALLAH SWT..semoga cepat la sembuh dan ok..dah xlarat nak MC...rasa dah semakin MALAS.uhuhuh..Mujur la En Hubby Imah memahami keadaan imah..sekejap jer harap2 benda ni..semoga cepat la imah sembuh..doakan imah ye kawan2...dugaan anak sulung..

kebetulan dah MC.hubby terus ajak gi klinik kerajaan..sebab atas nasihat pakar..kena buat terus kad...lama la jugak pi buat kad ni....dalam 2jam mcm tu..check sana sini...amik darah... semua2 la....maka..bermuLalah kehiduPan ini...AMAT INDAH.Semoga 40 minggu nan indah ini ALLAH SWT permudahkan..amin

11 comments:

belogpizet said...

scary bab drip tu

mamashasha said...

sabar ye imah...dugaan mengandung mcm tu lah...nikmati 40 minggu itu sebaik mungkin pengalaman yang tak boleh dijual beli dan tak mungkin dialami oleh semua wanita....

ppb_ppkp said...

pizet..tu la...sakit oooo

bed..insyallah..akan imah laluinya dengan penuh sabar..smoga dipermudahkan..kan

ppb_ppkp said...

pizet..tu la...sakit oooo

bed..insyallah..akan imah laluinya dengan penuh sabar..smoga dipermudahkan..kan

Puteri Satu said...

due 2 januari ke imah...???

cheqna said...

salam tuan umah..

erm...sabar la ye...bukan semua orang berpeluang lalui apa yang imah lalui skang ni..

semoga Allah permudahkan segalanya..=)

zura@iwan said...

tu la kan imah...dugaan masa alam pregnan plak kena hadapi....x per semoga imah tabah mhadapinye ye....

ppb_ppkp said...

mama..kalo scan private..due 1.2.2001..kalo klinik kerajaan 20.01.2011..xtaw mana 1..nak kena tgu baby besar dulu..tgk size..
mama bila due??

salam cheqna..aaah...sabar tu penting kan..alhamdulilllah..ALLAH SWT dah izinkan imah merasainya.. 4 tahun menanti..bukanlah 1 j.masa yg sat...lama tu..imah akan jaga dia dengan baik..tq cheq na


zura...aaah..macam2 dugaan..harus hadapi dengan tenang dan tabah,,
kena bersangka baik dgn DIA. mudah2an dpermudahkan..tq zura

~Eila @ Along~ said...

imah...
dugaan imah...
bersusah2 dahulu....
sabar ekk...
ade kemanisan yang menunggu akhirnya...
tabah ye imah..

A D I A said...

oh kena tahan wad ke? minum air byk2 tau n jgn byk jalan. jadi puteri sesekali apa salahnya :) kita early preggy pun teruk gak tapi takde kena tahan wad. cuma lembik gila.

el said...

aik psl buku ko pakai buku lama jugak
kan dah tuko buku lain..huhuhu
klinik tu x update kot?