sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Wednesday, June 9, 2010

ReZeki Dari ALLAH SWT lagi

Di Sini..Belakang Bus Stand ShaHab Perdana.
Alhamdulillah..Berkat Tangan Yang memiLih. Saya ada pujUk2 staff tu sUh buka lagi 2 yang saya x Pilih tu.. ada 1 envelope bonus Hanya RM50 dan RM0..uhuhuhhu.. ALHAMDULILLAH. rezeki dari ALLAH SWT..dapat Bonus RM200 dgn hadiah2 tu..
(pilihan saya dan En Hubby Nak beli) ada 1 lagi terlupa nak amik Gambar.. PenaPis air jugak. dapat Free jugak yg tu.yang ada PANAS, SEJUK. SUAM tu...
Hand Massage New Version (dapat Free Jugak) nilai RM599. sebenarnya dan ada 1 beli 2 thn lepas...kiranya yg lama nak jual 2nd hand.sapa nak beli..angkat Tangan

Induction Cooker (dapat Percuma) harganya kalo kena beli RM1300

PenaPis Air Ni Kena Beli.Cuma Tambah Duit skit ja. setelah Discuss..akhirNya bersetuju. sebab Memang Plan Nak Beli water Filter pon...lani air meMang x Ok sgt.xlarat nak Beli air dah kat Kedai Huat..hahahaha..setong RM2 hengget..

Phewwwwwwwwwwwwww......Assalamualaikum wbt buat semua.. Mood RAJIN untuk hapdet2 Blog Ni masih ada..hahahah.layan ajer la..utk tatapan mata sendiri..hehehe.. Alhamdulillah...inilah yang dinamakan REZEKI..REZEKI yang diaturkan dan di kurniakan oleh ALLAH SWT..tanpa diJangka..walaupun dah 2 thn dah guna alat tu..tup..tup.. dapat call..kata antara pelanggan bertuah...so haruss ke aloq staq....so..gagah jugak la pi..... hasilnya...alhamdulillah...Inilah dinamakan REZEKI.syukur padaMu Ya ALLAH ..

13 comments:

el said...

weii ko beli barang tup2 tu ape eh
dasat sggh penangan brg free tu
murah rezeki ko...

byk lak tu dpt..mcm2..jeles aku

ko beli ape eh dpt semua tu?

belogpizet said...

rezeki anak tu

ppb_ppkp said...

el..aku beli body n foot massage 2 thn lepas..tup2 pg smlm orang ofis syarikat ni call suh datang buat cabutan sebab pelanggan terpilih..
alhamdulillah el..rezeki..tapi aku nak buat apa inductor tu.. ko nak beli???

pizet...alhamdulillah..mungkin la.. insyallah..

A.I said...

rezeki baby jugak tu (^_^)

A.I said...

Imah, bape kau nk jual minatang tu?

ppb_ppkp said...

kak ai..alhamdulillah... smuanya dah diaturkan oleh DIA..
kai ai..yg mana 1????indcutor tu ke????

nome said...

semoga rezeki imah sentiasa murah....rezeki anak dlm perot tuh

ppb_ppkp said...

amin..mudah2an kak mie.. alhamdulillah..tapi imah nak jual la induction cooker tu.. ada sesape nak beli..heheheheh

fazilzura said...

WAHHHHH .. rezeki jgn di tolakkk ..

AieZa said...

oit imah.. gores dan menang ke? hehehe.. aku klu yg free2 nih mesti gores dan menang je xde lain.. aku harap ko takde kena byr byk2 utk penapis air tu ehh..

anyway tahniah.. insan terpilih je dpt rezeki gitu.. :)

zura@iwan said...

alhamdulillah rezki2....syukur2...aku nk tumpang massage nnti bila mai umah hg...kaka

mamashasha said...

WAHHH rezeki datang bergolek tu....best2...rege sumer mahal2 imah....kasi jual lahh.....kalau bukan gores dan menang....memang tuah kau lah...hehe

Mama Herda said...

bagi aku sebijik..hehehehehe