sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Wednesday, July 28, 2010

SCAN OUR LOVELY


FRESH FROM OVEN...SCAN DARI O & G.. ALHAMDULILLAH..BABY ALHAMDULILLAH DAH GROW..URI PON DAH NAIK KE ATAS. SEMOGA PERJALANAN SEPANJANG KEHAMILAN INI INDAH DILALUI DAH SELAMAT MELAHIRKAN..AMIN...
p/s..rasa happy bila tgk En Rizal (papa dia) senyum manjang..tgk our lovely ni kodek2 tendang2 kaki..gerak2..so sweet katanya..
nanti dah besar n kuat skit...hajatnya nak scan 4D or 3D..yang ni 2D.

9 comments:

Cheedah said...

bestnya. sebenarnya sy selalu gak tgk post imah kat forum dr hamid :) tp selalu jd silent reader je

nome said...

syoknyer! akak tumpang gembira tgk imah junior dlm perot....jaga kesehatan dan diri imah elok2 tau...semoga selamat hingga melahirkan

ppb_ppkp said...

cheedah...heheh..oooooo silent reader..meh la aktif..nak gak kenai2 org beseri ni..

kak nome..alhamdulillah...hahaha.. imah junior...yg si papanya kata rizal junior..iihihi..xkisah la boy ke gegel...asalkan lahir dgn slmt..sihat...sempurna..
tq kak nome

Zura Hasan said...

ekekeke...en rizal plak yg eksaited ekk..yer la,dh papa dia..tu dia tak rasa bb tendang lg..kalo dia yg rasa mau pengsan sbb syok..hehehehe...

ape2pon imah, semoga Allah jaga bb dan mak bb ni...ingt nk jumpa hg nnt...tp tu la pyh kalo x reti drive sendiri ni..tunggu org bw la..

kalo aku balik aku calling2 hang..leh aku bw anak menakan aku laga2 pewut dengan hang...

kalo dia nak kat hg, ank hg laki..kalo dia takmo, tu sama jantina dgn dia..hehehe..betoi ka org kata camtu???

Gieyana said...

mmg excited ar imah...aku dulu buat 4D n deliver Nureen kt KMC...ko pon leh survey kt sn kalau nk buat 4D...take care yer!

peah @ peps said...

mesti imah tgh excited ni..hopefully everything goes well masa nak deliver nanti...InsyaAllah..

Puteri Satu said...

tumpang gembira... akak ni dah nak masuk 4 bulan.. sekali pun belum scan.. ahaks... ni baru hegeh2 nak scan...

zalia said...

bestnye imah.... syok kn tgk.. amni setiap kali scan dulu kompem tido. huhuhu....

FIZA said...

alhamdulillah..semoga selamat melahirkan...rindunya nak pregg semula....hihihi