sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Friday, August 27, 2010

OUR LIL 4D

scan dari Muka..xbape Jelas..sebab our ilham byk gerak2 masa doc dok main alat scan tu

scan 4D dari perut ke kaki..nampak la bebird Our Lil..so sweet.

17 comments:

Gieyana said...

Tahniah2..ooo bb boy yer...

mamashasha said...

Mesti hang tak sabaq dah kan imah? Hehe syukurla rezeki
Hang dpt boy..

Diarihatiku1976 said...

wahhhh.. tahniah.. baby boy yekkk...

Rizziela said...

Wah! bestnya....hubby dapat kawan nak main bola nanti tu imah :D

~My Memories~ said...

SubhanAllah..imah dah nmpk muka ngan bird dia hehe x sbr nak tgu dia kuar..take care ya imah

ieda said...

bulan posa nie....takleh tunjuk bebird...hahaha

ppb_ppkp said...

gie..alhamdulillah..tapi baru scan..ape2pon kena tunggu dia keluar dulu...

bed...papa dia la happy terlajak.. scan ni kadang2 xleh caya gak..ape2 kena tunggu dia lahir dl..

kak ina..kalo ikut scan tu napak bebird la..tapi ape2 pon kena tgu dia kuar baru taw..heheh
tq kak ina.

kak ziela...tu la..ayat pertama..nanti bleh training main bola sama2..

akak..haah..very clear..cuma bila print xclear sebab dia byk gerak2.

kak ieda...opsssss...hehehe..maluuu..maluuuu

AieZa said...

tahniah imah.. aku tak reti la nengok gambo scan tu.. tang mana bird nye eh? leh tak ko edit skit gambo tu bubuh kn arrow nye.. hehehe..

smlm aku scan.. xnmpk gender.. perut tebal ye harap maklum..

ppb_ppkp said...

kak aieza..tq..
imah dah edit n upload smula tu kak aieza.
act imah gi scan sangka plak leh napak gender..nak gi tgk kedudukan uri ja.alih2 lain yg ditunjukknya..

zura@iwan said...

Sonok aku tgk scan 4d hg ni imah....teruja sgt2...bb boy lak tu...tahniah...

ppb_ppkp said...

zura...scan kata boboy la..
apa2 kena tunggu dia kuar dl.. mudah2an...dipermudahkan..amin..
aku xpaham mula2 tgk pic scan ni dlm screen or print ni..doktor terang baru paham..hahaha

mamashasha said...

haha za, aku pun sama kalau tak edit aram tau yang mana satu...lum ada experience 3D scan apatah lagi 4D nih... mestila papa suka ate sama geng kan...

Yu'xan Lee said...

so sweet....bestnyer tahniah2x...Boy ek, yess kiter serupa....
Jaga diri baik2 yea imah, i always pray for u, semoga segalanya berjalan lancar dan sampai waktunya imah dpt mendakap dan menatap ur 'ilham'
Hepi fr u...

fazilzura said...

Alhamdulillah ...

sonok bile tau ko hepy MAh ..
take care key ..
mmg extra excited bile wat 4D .. heheheheh diorg kasi CD dak ? kalau ado leh tgk selalu

nome said...

so sweet! comelnyer....dah bleh nampak bebird dia ek....syoknyer...syukur alhamdulilah....aktif dia gerak dlm pewot imah ek...

AieZa said...

dah tgk kt fb.. ni baru best.. terang.. hehehe.. akak doakan semoga imah sihat sehingga melahirkan bb ilham.. yg penting jaga diri k..

imah.. ko skali masuk dapo 30 keping ko wat murtabak eh.. hebat tul.. salute lah ko..

suzi said...

tahniah imah,bb boy ek he3..suzi bb girl (^_^)