sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Monday, December 13, 2010

ADMITT 4 JAN 2011..kalau x bersalin lagi..

Bismillahhirahmanirahhim..
Baru ja balik dari Jumpa Gynae di O & G.. gynae bagi tarikh Admitt Ward.. On 4 Jan 2011 and Induce 5 Jan 2011 Hopefully ILHAM lahir 5 Jan 2011 taw..sama hari lahir PAPA..amin..
Tadi last jumpa Pakar.next apoinment dalam ward pulak..21 hari lagi..alamak..debar2 ni... Doktor kata..kalo x bersalin sebelum 4 Jan 2011..mmg wajib la daftar masuk wad.. Dan...doktor telah memberi saya Pilihan..sama ada nak Czer @ Normal..saya berserah segala-galanya.. Ikut hati..memang nak bersalin Normal..harap2 boleh la bersalin Normal.. then tadi dah request doktor mana2 pon xpa..asalkan doktor perempuan.. Harapan saya..agar ILHAM dilahirkan dengan Mudah dan selamat..Sempurna sifatnya.. Begitu juga dengan saya..semoga saya dan Anak di dalam kandungan ini (OUR ILHAM) selamat dan dipermudahkan..amin.. Buat semua kawan2...doakan buat saya dan anak dalam kandungan ini.. 4tahun bukanlah 1 masa yang singkat..menanti Permata hati buah cinta kami..pelbagai dugaan dan cabaran ditempuhi.. setiap detik..saban hari..doa dipanjatkan kepada ALLAH SWT semoga perjalanan kehamilan yang indah ini dipermudahkan..dan semoga pada saat ingin melahirkan zuriat cinta kami ini dipermudahkan..Insyallah.,.

17 comments:

MRS. K said...

hope semuanya ok nanti.. tak kesah normal or csect..

besday i 5 jan tau! hehehe

ppb_ppkp said...

mrs K..heheheh..sama ngan en suami saya gak...5 jan..hopefully 5 jan la Ilham keluar...insyallah

Rizziela said...

Insyallah...semuanya pasti selamat

Ibu Mifzal Arsyad said...

hope semuanya selamat...

asleenda said...

insyaAllah semua selamat nnt..
for info, adik k.linda (yanti) dah selamat bersalin ank ke 2 jumaat lepas..baby girl jugak..

ieda said...

imah..moga selamat semuanya..insyaAllah.
try short labour ja dahler.maknanya try bersalin biasa tp kalau nmpk mcm lambat ja terus czer.

ppb_ppkp said...

kak ziela ..insyallah..doakan imah
ainiey..mudah2an..
kak linda.,tq..owh ye ke? wah...dlm pantang kat chini ke dia? kirim salam dia eh..dia xdak FB ke.nanti bg imah nak add..lama x dgr khabar dia..
kak ieda..mudah2an..insyallah..
maksud akak..time frame bape lama tu akak kalo nak normal..n andai perlu czer..

Sham said...

Salam Imah dan suami,
Ala jangan bimbangla.
Sham anak yang ke 2 ni ada special sikit keluar kaki dulu.Alhamdulillah isteri bersalin normal.Yang penting relax dan bertenang.-ceh macam sendiri pulak yg bersalinkan?Ini isterila yang bagitau

p/s :Suruh hubby sendiri buat air "ayat kursi".Baca 40 kali lepas Isya' kemudian tiup buat Imah minum tiap kali rasa nak minum.InsyaAllah senang nanti

Cikgu said...

insyaAllah semoga allah permudahkan segala urusan kelahiran dan selamat semuanya...imah bersalin kat hospital krjn ke hospital swasta?

el said...

alamakkk siap dah tau date nak admit..seriau..hehehe
papepun semoga semua selamat ok
bersalin la normal..nak rs cm mn pengalaman tu...:)best woooo hehehe

~My Memories~ said...

Salam Imah, Akak doakan moga imah slmt mlhrkan Ilham yg dinanti2 slma 4 thn ini..moga semuanya brjln dgn lancar amin...!

Ieda said...

semoga semuanye selamat yer imah

cheedah said...

harap semuanya selamat

Yu'xan Lee said...

i'allah everything goes well and i pray fr u....amen

Sue said...

salam ziarah & salam perkenalan...

semoga awak dan baby selamat semuanya.. insyaallah.. harap baby keluar pd hari jadi ayahnye nanti. sama macam anak sulung saya, lahir pada hari jadi ayahnya, cuma beberapa minit selepas saya wish bday kat suami (12.21am)

Anonymous said...

imah dh bersalin ke?

zura@iwan said...

alhamdulillah semua dh slmt kan....penantian 4thn imah..akhirnya kan..