sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Monday, January 10, 2011

BERAKHIR 4 TAHUN PENANTIAN KAMI




NUHLAN ILHAM HASIF B. ROSRIZAL Lahir pada 17 Disember 2010 Jam 7.21pm di Hospital Tuanku Fauziah Kangar Perlis.. Lahir 35 Minggu.. 1.9kg masa lahir. Now dah 2.3kg..Alhamdulillah..semua dah dipermudahkan..amin..nanti ada masa imah akan buat part story pengalaman bersalinkan


Our NUHLAN ILHAM HASIF.


NUHLAN = PEMBERIAN


ILHAM = ILHAM


HASIF= KEMAS,RAPI.BIJAKSANA

18 comments:

MRS. K said...

tahniah dear..
still berpantang lagi kan?

PuaN su SU said...

tahniah imah.....moga ilham menjadi anak yg soleh

~My Memories~ said...

Alhamdulillah syukur Ya Allah kerana telah menghadiah kan Permata & Harta yg tdk ternilai buat pasangan ini... Penantian selama 4 thn berakhir dengan hadirnya Ilham... tahniah dik :D

zura@iwan said...

tahniah sekali lg imah....aku tumpang gumbira kt ang....aku pun duk tggu2 ni my bb...bila nk dtg ni..huhu

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

semoga ILHAM membesar dgn jayanya yeaa...

SyaNa said...

ilham!!! selamat datang ke dunia
take care imah

J@J@ / Bini The Rock said...

tahniah Imah!!
alhamdulillah...dah keluar dah baby Ilham nya dgn slmt ye.

berpantang bebetol ye!

pizet said...

tahniah kak imah...lama tu menunggu ada jugak anak sendiri...selamat berpantang yer

Lyana said...

berbaloi2 kak imah menanti kan....

Anonymous said...

SyukurAlhamdulillah...ternanti2 jugak imah update blog ni...rupa2nya tengah berpantan...x sabar nak tunggu kelahiran baby ku 25.1.2010 ni..

nome said...

akhirnya dpt gak nampak gambar nuhlan kat sini...comel dibuai mimpi...semoga membesar menjadi insan dan anak yg soleh...amin

ieda said...

tahniah imah...dok tertunggu2 jg bila la nak nampak rupa anak teruna ni..at last...

OneSimpleMother said...

lama menyepi rupa2nya dah bersalin imah ye. congrats imah. cepat2 update kisah kelahiran dan letak lagi gambar ilham banyak2 kay..

@nie-najib said...

Tahniah imah,moga ilham jadi anak yang soleh, selamat berpantang ye.. :)

fazilzura said...

Salam imah ..

TAHNIAHHHHHHHHHHHH .. cute nye , kecik betui time kuor ye.. now semangat, lepas ni kasi semangat lg key ..

* pjg nye nama dia ..aduyaiii

Hanyy Gani said...

Alhamdulillah imah...akhirnya penantian itu bakhir jua....bahagianya dengor citer imah...didoakan agar Ilham jadi anak yg soleh...amin...Doakan utk saya gak yer mudah2 penantian 4 thn saya juga bakhir...

Anonymous said...

salam imah..noura ni
tahniah..selamat bpantg n smoga ilham mjadi anak yg soleh yang bjasa kepada agama bangsa dan negara..

aisyah ahmad said...

congrats kak imah!!!
semoga hasif jadi anak sole