sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Friday, May 22, 2009

TAG DARI KAK NIZZA

1. If you can be an animal, what will u be? Why?
Nak Jadi Arnab n sang Kancil.sebab depa cerdik.hiihihihih

2. If you robbed a bank, what do you want to do with the money?
Kalau ada duit yg banyak, sy nak buat rumah yg besar supaya sy leh bwk mak ayah sy tinggal & jaga mereka. Nak pi haji bersama ahli keluarga sy, nak buat amal jariah & yg pastinya nak bayar segala hutang. Owh! 1 thing, sy nak buat rawatan yg terbaik di dunia utk mendapatkan zuriat. Tp kalu dah duit rompak, mana ada berkat kan kalu nak buat segala yg kat atas tu... huhuhu... (sama ler kak nizza)eheheheh

3. If you can teleport yourself anywhere in the world, where do you want to be? why?
tak kisah kat mana pon.Asalkan MY LOVELY HUBBY N FAMILY DEKAT DGN SAYA.

4. If you know that you are dying, what is the last meal that you want? why?Tentulah masakan dr air tangan emak sy. Sebab mak sy masak sodddaaappp...

5. If you can only kill one person in this world, who is the person? why?Ish3x! apa la weiii...tak de soklan lain ke?nauzubillah.mintak simpang ler. tapi saya Nak bunuh SETAN..ahhahaha..setan jahat

6. If you can choose either to have more than 24 hours a day or can live more than 100 years, what is your choice? why?Kalau idup 100 tahun, salamak...jangan naynyuk dah ler.. rasanya nak amik 24 hour kot.sebab moga2 cepat ler mengandung n ada zuriat.amin

7. If you can date celebrities, who is that person? why?Sape ek? Saper ek??saya bukan minat sgt penyanyi2 ni.dfengar lagu je minat..org saya x minat.

8. If you can only have 1 thing in this world, what should that be? Why?Mcm kak nizza jugak, of course my family.n family in law n or course MY LOVELY HUBBY Sebab sy teramat syg & cintakan mereka semua :) Tanpa mereka siapa lah sy... ccceeewwaahhh!!

9. If you have the opportunity to tag 10 of your friends, who are they?

why?Sy nak tag:
1: SYANA
2. KAK AEIZA
3. MAMA MANJA
4. CIK MAS
5. CHEKUNA
6. REENA
7.NASRAH
8.EDA"
9. GIEYANA
10.ZURA

3 comments:

~zuraiwan~ said...

uitt beb....kena tag gk ....hehehe

nurshah80 said...

imah nur nak tanye la....heheh
cam ner nak wat tag ni?hihihi
nyebuk je kan nur ni huhuhuhu

♥ Eda ♥ said...

weh duit rompakan mane leh buat amal jariah....tak berkat..kahhhhhh