sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Friday, June 12, 2009

INJECTION PUREGON








Salam semua...imah nak berkongsi dengan hangpa..ptg smlm imah ke Gynae Clinic Hospital kangar.sebab ada apoinment day 2 dengan doc pakar....sekali kena inject daaa...memang dah tau dah kena inject,,....so layan ler ubat dan peralatan ijection yang dibekalkan oleh doctor kat imah..
hari ni sampai isnin kena in ject sendiri..tatottttt....day 7 selasa kena pi lagi for extra dosage rasanya... (usaha tetap akan diteruskan..sehingga la ada rezki zuriat)..amin...doakan imah berjaya ek.layanzzzzzzzzzzzzz pic ni..semoga usaha saya dan suami berjaya..amin

13 comments:

Jiey^Mien said...

InsyaAllah.. Ada la rezeki Imah nanti.. =)

ppb_ppkp said...

jiey...tq atas doamu itu..
ian dah sihat ke..auntie doakan semoga ian cepat2 sembuh dari demam.

fazilzura said...

semoga ada murh rezeki leps ni okeh ..
jgn berhanti berdoa banyak tau..


** cm bekas enjit diabetic

ppb_ppkp said...

zura...tq atas doamu itu..insyallah...usaha akan tetap diteruskan....
dia mcm pen..masuk jarum...adjust volume...then inject kat bawah perot...

zue_annie said...

aiyakkkk..inject huuhuu seriau nya..kna buat sndiri lak tu cakit x?ni rawatan nama pa imah?
insyaAllah...zue doa kan imah,zue sendiri n kengkawan mana x dapat zuriat lg
moga berjaya n cepat2 dikurniakan bby...
aminnnnnn

~zuraiwan~ said...

imah....semoga bjaya ek kali ni...usaha tetap usaha...yg pasti ada rezeki kite...insyaAllah..amin..

SyaNa said...

aku dulu kena gak injek ni
bwk gi opis suh kim injek kan sbb laki aku penakot
plus aku pun seriau injek sdiri
nasib ade kim

aJA said...

ubat per ni imah?tuk per ek?

cik mas said...

imah pun dah kena injek sndiri ye.. takpe jgn takut. tak sakit pun. akak lebe suka injek sndiri drpd doc injek.. doc injek bengkak2. injek sndiri alhamdulillah.. elok jer dan tak sakit pun :)

ppb_ppkp said...

zue: xsakit pon..ni rawatannya inejction day 2 period.. selalu mkn clomid kan??kali ni inject..lagi kuat ubat ni..
kena inject dari day 2-day 6..day 7 pi tvs...xsakit pon.kecik jer jarum dia..mcm kena gigit semut je..

zuraizwan: tq..insyallah..gud luck utk hang jugak..sama2 kita usaha..sampaia da zuriat sendiri..amin

syana: ko pon dah penah kena inject ek...mcm mana??? puregon ke gonal f..aku 16 june ni nak pi TVS..sama ada nak tambah dosage or terus wat iui..bergantung kpd perkembangan ovum

aja: benda ni lebih kurang clomid la..tapi dia lagi kuat dari clomid.

cik mas: aah..imah dah kena inject sendiri dah..xsakit pon..akak dah penah kena inject ek..puregon ke gonal f

ai said...

Insyaallah Imah..ada rezeki utk kau laki bini tu nanti. wei, meh aku cocokkan! :P

cik mas said...

akak kena injek puregon bulan 3 ritu tapi teloq takmo besar laaa...

ppb_ppkp said...

tq kak ai..doakan imah n hubby ek...dapat 1 pon xpe la kak ai.

cik mas..xpe cik mas...cuba lagi..insyallah.