sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Monday, June 15, 2009

Part 7-Last Going Back to PERLIS


























Assalamualaikum wbt semua...morning..hari ni keje shift petang..so pepagi butee layan blog jap.
Nak story part akhir Cuti2 balik kampung.,..
Huwaaaaaaaaaaaaaaaa...10June dah nak balik Perlis..xsuke.....nak dok KG lagi..tapi apa boleh buat..tuntutan tugas,nak tak nak kena balik.Tambahan pulak 11 June khamis saya ada apoinment penting dengan GYNAE Hospital Kangar.

We all betolak dari Batu Kurau dalam jam 11 am.Then decide nak singgah bukit Merah laketown sat.sajer cuci Mata.Kalo kata nak mandi tuj tak dah kot.sebab cuti sekolah,maklum jer la...
Punya la ramai manusia...dalam 1jam gak we all lepak2 sambil amik angin kat Tasik Bukit Merah tu,Then dlm kul 1 pm We all gerak.Jalan xberapa nak Jem.Cuma nak menghala ke Selatan je jam.Singgah isi minyak kat Butterworth dan terus ajak hubby masuk MC d,drive thru. sebab dok teringat jam 1-3 pm ada mc value lunch....we all singgah makan MC d tu kat hentian sebelah TIKAM BATU.Lepas dah kenyang...meneruskan perjalanan ke PERLIS.saya sedar2 dah sampai kuarters...skali tertidoqq daaa...maybe sebab saya kurang sihat hari tu.Tu yang tidoq...

sampai PADANG BESAR pon dah 3.15pm.Lepas masukkan kain dalam mesin basuh dan kemas2 umah ala kadar,terus kuar pi rumah MIL dan nak jenguk RUMAH we all.Plan nak pi beli barang2 buat siling rumah...Layannzzzzzzzzzzzzzzz...malas membebel panjang.

11 comments:

~zuraiwan~ said...

wah..sempat ek siggh bkt merah tue..

ppb_ppkp said...

zura....singgah sat je...cuci mata.ehheeheh

~Eila @ Along~ said...

wah imah...betul punya jalan2 ni..bestnya....makan burger lagik ye kat highway..hehe..

ppb_ppkp said...

eila.......pulun..jgn x pulun..
bukan selalu leh cuti panjang mcmni.

alyyani said...

mmg bejalan sungguh korang laki bini ni ek!

ppb_ppkp said...

alyyani..tu arrrr,...sakan sgt..ihihihhi....tapi xbeh la jalan berdua..ada anak lagi syiok rasanya

Gieyana said...

walaaa..ko siap posing sakan lagi tue..hehehe

ppb_ppkp said...

gie...wajib tu posing sakan...hihihi
laki aku tukang amik gamabr je..ehheheeh

strawberi @ mamadira said...

imah..gambaq hang snap semua lawa2 gan clear..ang pakai olympus kan??
pernah buat hal tak?? pernah x jadi cam error no picture pas tu bila tangkap gambar x simpan dlm memori..isk...olympus aku dah menggong sket..

ppb_ppkp said...

mamadira: aah..imah guna olympus yang 8mpx tu...kadang imah setting 5mpx.
xpenah plak jadi mcm yang hang kata tu..error???
aku byk snap pic sendiri..sebab xdak sapa nak tolong amikkan..hehehehe

LeLy said...

jeles la ngan orh yg slalu p jln2......jeles....heheheh