sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Tuesday, September 15, 2009

TAG DARI BED

Yahooooo..lagi 2 hari nak balik kampung...yahoooo..seronoknya...Mood nak keje dah xdak.. MOOD raya makin membara dalam diriku..ehhehehehe..seronoknya..baju dah kemas..suma dah pack...layan la TAG DARI BED...layanzzzzz

tag persiapan menyambut hari raya
BAJU RAYA
baju dah beli sepasang yang aku pampang kat blog ni kaler Hitam Putih..utk hubby pon sama. then ada lagi sepasang kaler purlpe... same color with hubby saya
KASUT RAYA
Malam tadi pi cari kat BATA Kangaq..xkenan la pulak..ingat nak cari sandal biasa jer... xsuka la yg ada heel ni..
IBU AYAH
Kat abah beli kemeja jer. nak beli baju melayu sepasang..dia kata menantu dia (a.k.a kakak iapr saya dah beli dah)..kat Ummi plak tnya dia nak kaler ape..dia kata xpayah..baju yg dia buat raya thn lepas..byk lagi xpakai..so saya beli brooch jer..
FAMILY MERTUA
Kat Abah mertua..saya n hubby belikan dia baju melayu sepasang..kaler biru tua.. then dekat Mak mertua..imah belikan brooch n tudung.baju xleh beli ready made..sebab dia xsuka yg siap dah..xsedap pakai..lgpon awai thn baru ni imah ada beli kain pasang kat dia..kaler hijau.
KUIH RAYA
ha ni lagi satu, aku tak beli satu kuih pun lagi. semua tunjuk ajer...kos kueh tunjuk ini tahun RM260 hengget....sekian.
RUMAH BARU
Insyallah.....raya haji ni raya di perlis (maybe kena keje)..so pas raya aidilfitri ni..projek rumah start smula..sebab ramadhan tukang rumah xleh buat...so pasni jamu mata ngan keje2 constuction our HOME SWEET HOME yang masih terbengkalai tu.
LANGSIR BARU
Serius...sepanjang dok kuarters klinik kesihatan tu...langsir the one n only saya buat... sekali jer..tupon lepas kawen..amik langsir kawen..sebab mak xmaw..dia suh bawa balik rumah saya.. sampai lani..dah 3 thn 6 bulan..langsir tu masih OK.rasanya xbuat dah kot..
tunggu masuk rumah baru.
DUIT RAYA
dah tuka last week .yang tahun lepas pon ada laie...siap dah masuk dlm angpaw dah..hehehe
BONUS
Bukan BONUS occay...BANTUAN KHAS...mujur la dibawah kumpulan sokongan 1. dapat la RM250...X 2 org..buleh la lepas duit myk n Tolll.
BALIK KAMPUNG
tahun ni turn kampung saya....patut raya di taiping..tapi Oleh kerana Mak pak saya pon ada rumah ri Pahang nun (FELDA CHINI),makanya..depa nak raya di sana pulak..so sibling saya semua turn raya di rumah di PAHANG..yahoooooooooooo..taiping saya singgah sat amik barang.
DAKU NAK TAG
CIK MAS
MAMA FARISH
PIZET
FEEKA
MAMAMANJA
BINI THE ROCK
SALL
ZURA
GIEYANA
ZUE ANNIE
SILA JAWAB TAG YE.Sebelum bercuti raya

2 comments:

:: MURNI MASREENA :: said...

IMAH....
selamat hari raya.... eh nak tanya... yang imah tag... nama cik mas ni saper arr?? hehehe... terperasan lak kot2 murni... kekekeke.....

Bed said...

imah....cargas ko siapkan tag raya ni ye...nampak sgt mood balik kampung tu dah dtg...maunye tak beg pun ko dah siap pack!....cayalah...
selamat hari raya & maaf zahir batin...