sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Wednesday, December 2, 2009

TERKINI

Salam semua..hari ni dah start keje..smlm MC....
alhamdulillah..MIL pon dah selamat di bedah...
dan petang kelmarin NEGATIF..takpa imah..think POSITIF..
then doktor scan atas n bawah...keputusannya...rahim menebal..
doktor tak boleh bagi keputusan lagi..tapi doktor kata tak pregnant.@ kemungkinan besar pegnen masih peringkat awal..2-3 minggu...ntah laa....xtaw dimana kebenarannya..hanya mampu berdoa kepadaNYa.
dia suruh datang smula...29 disember ni....masa tu kena buat lagi scan..
saya terima berita dari doktor itu dengan bersahaja..dan rileks.....
lepas call hubby bgtaw kata...hubby kata xpe...ada atau tak tu semua datang dariNYA..
yang penting usaha.rasa rileks jer..
saya tunjuk upt yang saya buat sdri di rumah...doktor kata memang ada 2 line..
tapi maybe dah tak valid dah...lawak..lawak...
lepas dapat folic acid ngan metformin...bergerak lerrr ke OT nak tgu MIL keluar dari OT tu.
balik rumah pon dah kul 8.00pm... sampai2 rumah..mcm ada sesuatu jer tak kena...
ayarkkkkkkkkkkkk...ada kuar la sesuatu dari tut.....adakah..adakah.......kesan dari buat scan melalui vagina ker????tapi pagi ni dah xdak...heran..heran.......
xpe la....imah akan teruskan usaha...selagi daya..berdoa kepadaNYA semoga dipermudahkan ..
thanks kepada semua bloggers yang sudi masuk n beli kata2 smgt buat imah....
sayang kamooo smua...chaiyokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

15 comments:

zura@iwan said...

slm imah...

mgkin awal lg nk detect kan...x per tgk cm mn 29/12 ni...byk2 doa k..

el said...

ish kalo dah 2 line tu confirmlah peknen..xpelah kita tgu ko cek lg sekali
hope dpt gud news..insyallah

alyyani said...

aku suka dgn semangat ko imah. always think +ve. take care ye!

ppb_ppkp said...

salam zura...insyallah..aku xberapa nak over....apepon tunggu 29 december...semoga usaha aku berbaloi..amin..aku doakan buat hang gak..

el....2 line tu naik dalam 1-2 jam.. dah xvalid doktor kata.. valid 5-10 min ja....
scan pon yelekkk....
kena tunggu jer dulu 29 dec ni.. ada ka..xdak ka.,.aku akan rileks...

allyani...chiayok,.....insyallah..
usaha akan diteruskan.

NsAsFz:-)/o/o/o/ said...

salam imah...
sabar..sabar..berdoa kepada Allah..
moga murah rezeki

eikasyaza said...

kak imah..sabaq ye... insyaAllah ade kalo rezeki..kan maseh awal..xdpt detect lg..

fazilzura said...

Imah ... bnykkan saba dan doa key..

myb ada something yg x complete lg dlm life ...
dulu zr pun leps gugur 2004 take 2 years jgk tuk dpt akil.. but b4 tu mcm2 di pk kan .. ingt x leh nk ngndung lg... cume ramai ckp myb ada benda yg x complete.. start daritu .. try wat solat hayat , baca quran ... hapy2 kan diri

SyaNa said...

salam imah..
insya Allah kalo ade rezeki ko ade la tu..
buat masa skrg ni, just jaga diri baik2..jgn angkat benda berat, jgn byk gerak, jgn ehem2..hehehee kena pantang gk tu

mana tau kan ade..so tak ralat kalo kite jaga

ai said...

takpe, rezeki utk kowang berdua tu pasti ada..

nome said...

baguslah imah...akak suke imah think +ve...betul ckp hubby imah...redha dgn ketentuanNya...semoga ada rezeki utk imah suami isteri..amin

♥ Eda ♥ said...

gud lucks yer imah..kawan2 semua sentiasa doa .. klau takde rezki jugak..maybe ade hikmah semua nih...

cik mas said...

sabar ye imah.. ada rezki insyaAllah tak ke mana. just take care of yourself kay..

miemiey said...

imah kuat tut,,tut,,,cair ke pekat cam yg dah abis haid..kl yg pekat tu ada peluang petnen sb sayA DLU GTU GAK.....

sama laa ite rezeki tu lom gak dtg2 lagi daa 6taun saya tak petnen...org kata mkn biodex insyaallh dapat dgn izin allah..

cuba laa...to mil syukur sihat

ppb_ppkp said...

salam kak sue..insyallah.. thanks.


feeka..yap..sabar dan usaha + doa..chaiyokk

zura...thanks.. tu arrr.ada hikmah disebalik kejadian yang berlaku.
masih byk2 diatas nasihat n sokonganmu itu..

salam syana.insyallah...
aku pon lani dok langkah berjaga2.
rehat??hrmmm...serius memang xcukup sgt rehat...ko mcm mana syana???aku doakan smoga ko pon ada rezki bulan ni..amin..

kak aizah..insyallah...amin... nak anak ramai mcm kak ai.

kak mie...tu la..sentiasa bersangka baik dengan allah..insyallah..segalanya dari Allah swt.. sebagai hambanya kena terima qada dan qadar allah

EDa memek...thanks...chaiyokkk..
maseh sgt buat semua kenkawan mayaku..wpon xpenah bersua wajah..
ada hikmah apa yg berlaku..

cik mas..aaah..sabar itu iman kan..
ada rezki..cuma lambat skit ja..
thanks..

mimiey.....pekat..hitam....aaah... calit2 ja...
ye ke??insyallah..doakan imah eh..

ppb_ppkp said...

mimiey.....pekat..hitam....aaah... calit2 ja...
ye ke??insyallah..doakan imah eh..