sign here

Followers

Masa Itu emas

RIEZMA ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nuhlan Ilham Hasif

Lilypie Premature Baby tickers

Thursday, August 5, 2010

KAT MANA NAK CARI NI...

EARPHONE FETUS HEARTBEAT
assalamualaikum wbt semua...hari ni masih MC..dan BED REST dirumah... search...search.. mana nak cari ni..dalam perlis dah merata cari..guardian pon xdak..mana nak cari...

5 comments:

zalia said...

imah.. tanya mia... dia ada beli kn...

ppb_ppkp said...

aaah lia..dah tnya dah..online ada.. imah nak try cari kat kdai dl.. saja publish..kot2 ada sesape yg nak jual..dlm mudah pon xdak

zura@iwan said...

zura pun x sure kt mn...tp selalunya kt farmasi ada la kan...guardian x de ek...online ada la kut...

A D I A said...

imah, adia ada fetal doppler ni. tapi tak pakai pun. beli dekat farmasi gleneagle. atau imah cari la kat farmasi hospital2 berdekatan. harga dalam RM150 camtu. pastu nak dgr heaartbeat ni yg clear 24 weeks above. bawah pada tu susah skit.

Anonymous said...

kalau ada yg bminat nak beli,saya jual jenis color lcd,kalau berminat,pm page www.facebook.com/mommytobeandbabydoppler
harga rm180, pasaran jual rm250-450.